Σελίδες

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Που το τίποτε, κάτι ....

Τα οικονομικά εν τούτον που τον τελευταίον τζιαιρόν κυριαρχεί παντού

Που τούτα εν λαλώ ότι καταλάβω - ακούω, δκιαβάζω, γύρνω πίσω τζιαι παρακολουθώ συζητήσεις - ως τζιαμέ. Την αργή επεξεργασία  προλαβαίννουν την οι εξελίξεις τζι' άτε να καταφέρω να δημιουργήσω άποψη

Σήμερα εσκέφτουμουν να γράψω για τ'αθρωπούθκια τζιαι τα κατορθώματά τους, τες σκέψεις που τζιαιμέ που άλλασεις πανί την μιαν ημέρα, την επομένη πάεις σε τελετήν αποφοίτησης, που το πιπερό, πάεις στην τιάρα τζιαι τη τουτού - ακόμα τζιαι πάνω που το μαγιό - ως το απόλυτο καλοτζιαιρινό ρούχο ή στην πρώτην κατασκήνωση τζιαι το μάθημα για λειτουργία σε ομάδα τζιαι αλληλεξάρτηση έξω που την οικογένεια τζιαι το σχολείο για το μίντι αθρωπούϊ που του εφύσησα τζιαι εν συνέχεια στην κοσμάραν του τέλεια σαν εμέ τζιαι έχω την έννοια.

Όμως ήρταν οι ειδήσεις τζιαι στα καλά καθούμενα, ακούω για ανοικοδόμησην της Αμμοχώστου! Όππα.... ήνταλως ήρτεν τούτον τωρά;

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανοικοδόμησης τζιαι Επανεγκατάστασης που εν τζιαι πρόεδρος του ΕΤΕΚ, κος Ν. Μεσαρίτης, ανέφερεν στην παρουσίαση της Μελέτης για την ανοικοδόμηση τζιαι ανάπτυξην της Αμμμοχώστου ενώπιον της Υπουργού Εσωτερικών. Το ήντα μπου είπεν, έτο δαμέ

Το συγκεκριμένο θέμαν, όμως, εξαναπαρουσιάστηκεν στα ΜΜΕ σχετικά πρόσφατα, όταν τον Απρίλη, ο κος Μεσαρίτης, ανάφερνε στην Καθημερινή, ότι το 20% των κτιρίων της πόλης εν κατεδαφιστέα τζιαι ότι προχωρά στα Ιρλανδικά πρότυπα η ανοικοδόμηση τζιαι εννά μπόρουν να παραδοθούν εντός ενός χρόνου που την παράδοσην της πόλης.

Εν θα με εχάλαν πάντως να δω τη μελέτη, αν την αναρτήσουν κάποια φάση. Νομίζω εννά έσιει πολλύν ενδιαφέρον, γιατί εν ένα θέμα που τα δεδομένα του αλλάσσουν συνέχεια τζιαι μπορεί τα ιρλανδικά πρότυπα να "κολλούν", εν ηξέρω πόσον εφαρμόσιμα μπόρουν να ένουν με το πέρασμα των χρόνων.

Έτο ήρτεν μου να το μοιραστώ!

2 σχόλια:

Anef_Oriwn είπε...

Μά(γ)ισσα,

Μια μικρή διόρθωση:
O κος Ν. Μεσαρίτης ΔΕΝ είναι πια Πρόεδρος του ΕΤΕΚ. Ήταν πριν αρκετά χρόνια!!!

Αναφορικά με την κατάσταση των οικοδομών εγώ έχω την άποψη ότι ΔΕΝ είναι μόνο «το 20% των κτιρίων της πόλης [που] εν κατεδαφιστέα», αλλά πολύ περισσότερα! Έχω πει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι από το ύψος της Δερύνειας θα πρέπει να ξεκινήσουν μια σειρά caterpillars με κατεύθυνση προς το Βαρώσι και να χαλάνε τα πάντα, τα μπάζα να φορτώνονται σε φορτηγά που να τα μεταφέρουν σε ειδικούς χώρους… Η πόλη πρέπει να ξανακτιστεί!

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Φούλλλλληηηη, ευχαριστώ για τη διόρθωση. Είες, έπια το λοον του Σίγμα λάϊφ τζιαι επήα (τζιαι ότι το λόον πριν πολλά χρόνια αλλά τον εψεσινό).

Μάθημα για σήμερα: Να τηλεφωνώ του ΕΤΕΚ! :) :) Γι' αυτό δεν θα αλλάξω το κείμενο, μόνο τζιαι μόνο για να εν η απόδειξη της ανάγκης για διασταύρωση πηγών :)

Τωρά για την καταδέφαισην τζιαι σε ποιο βαθμόν εν αναγκαία έσιει να κάμει με πολλές παραμέτρους.

Εξαρτάται που τους ιδιοκτήτες (πριν κανέναν δίμηνο ο κος Λόρδος έκαμε δηλώσεις όταν εφκήκε σεργιάνι το σκέδιο Β - http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/39562 τζιαι http://www.sigmalive.com/news/local/479893) , εξαρτάται που την κατάσταση (αναστρέψιμην ή μη) των κτιρίων, εξαρτάται που τη διάθεση, την προσέγγισην, την αντίληψην. Μπορεί ασπούμε κάποιοι να θέλουν να διατηρήσουν την πόλη φάντασμα τζιαι να στήσουν τζιαι τρενάκι του τρόμου

Ας έρτει τζιείνη ώρα ......