Σελίδες

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Εδιασφαλίστηκεν η πρώτη κατοικία! Μα εν το ακούσετε?!

Εχάσετε!

Εμάθαμεν το σήμερα. Τζιαι μάλιστα εννά γινεί με ένα τρόπον πρωτοποριακό, όπως εν τον έσιετε ματαδεί. Το νόμπελ πρέπει να πάει στο άτομον που εσκέφτηκεν τόσον ευρηματικά.

Το λοιπόν, για να καταλάβετε τζιαι σεις αμπάλατοι/ες τζιαι κυρίως απαίδευτοι/ες (ενημερωθήκαμεν ότι η παιδεία εννά ιδιωτικοποιηθεί για να μεν την απολαμβάνουν τζιαι οι πληβίοι όπως τζιαι το ότι εν θα κυπριοποιηθεί η "ελληνική" γλώσσα που 'ομιλείτε' στο ρότσο) πληβίοι/ες, δούλοι/ δουλάρες έτο ήνταλως εννά γινεί.

"Ετοιμάζεται πρόταση, η οποία αναμένεται να κατατεθεί σύντομα στη Βουλή και προνοεί όπως ο Οργανισμός Χρηματοδότησης Στέγης ή άλλως Οργανισμός θα μπορεί να αγοράσει την οικία στην τιμή του οφειλόμενου δανείου και να την ενοικιάζει στον ιδιοκτήτη, ο οποίος θα έχει το δικαίωμα εντός δεκαετίας να επαναγοράσει το ακίνητο στην τιμή, που χρωστούσε στην Τράπεζα." (που το http://www.sigmalive.com/news/politics/65112)

ή όπως αλλιώς ονομάστηκεν

"Για αποτροπή μαζικών εκποιήσεων Μέτρα για διασφάλιση της πρώτης κατοικίας εξετάζει η κυβέρνηση" (http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/162002/metra-gia-diasfalisi-tis-protis-katoikias-exetazei-i-kyvernisi )


Τζιαι "Πρόταση η οποία στοχεύει στην αποτροπή των μαζικών εκποιήσεων πρώτης κατοικίας λόγω αδυναμίας των ιδιοκτητών να ανταποκριθούν στα στεγαστικά δάνεια" (http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=7202&catid=7 )


Άρα γλυτώνει ο Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης που την κρατικοποίηση (συγνώμην εννοούσα μετοχοποίηση με εμπλοκή στρατηγικού επενδυτή); Ε, όϊ - μπαίνει τζιαι το "ή άλλως Οργανισμός" (τζιειν' το 'άλλως' που φκάλλει μμάτιν;)

Άτε καλάν. Τέλοσπάντων, ένας οργανισμός (τζιείνος που εννά καθυστερήσει να πουληθεί, ιδιωτικοποιηθεί, μετοχοποιηθεί, πετακτεί στα σκουπίδκια) θα αναλάβει την αγορά του 70% και, σπιθκιών στο ρότσο. Μυρίζουμαι, Αρίστο, Λεπτόν, Λούην τζιαι Σιακόλα δαμέ, σαννά? Αλλά με ήντα τιμήν; Τζιείνην του οφειλόμενου δανείου. Δηλαδή τζιείνο που ήδη επκιερώσαν οι ιθαγενείς πάει μούττιν κώλο. Αλλά ροτσιώτες τζιαι ροτσιώτισσες, θα συνεχίζουν να πκιερώννουν στο νέον ιδιοκτήτη ενοίκιον.

Κατζίες! Εξεκινήσετε να κάμνετε αρνητικές σκέψεις τζιαι να ξιτιμάζετε; Λάθος μέγα. Αφού εν θα το χάσετε το σπίτιν! Ήντα αχαπαροσύνη εν τούτη, αμμά; Πολλά απλά, σε μιαν δεκαετίαν εννά μπόρετε να το γοράσετε πίσω! Είδετε που υπάρχει τζιαι κοινωνική πρόνοια; Δηλαδή εκτός που ότι θα το ενοικιάζετε, θα το επαναγοράσετε! Τζιαι μάλιστα σε μια δεκαετία, άσχετα αν το δάνειο είσιεν διάρκεια 30 χρόνια μέσον όρον. Είδετε που προνοείται να μεν επιβαρρυνθείτε τωρά λόγω "οικονομικών δυσχερειών" τζιαι το Μάρτη του '13 που εννά πάρει μπρος η οικονομία τζιαι εννά τρέχουν οι λίρες (τα ευρώ ή οποιαδήποτε νομισματική μονάδα υπάρχει μέχρι τότε) που τα ποϋνάρκα; Άσχετα αν ενδιάμεσα επκιερώσετε τζιαι ενοίκια τζιαι φυσικά φυσικά τη διπλή φορολόγησην του ιδίου πράματος που εν αντισυνταγματικόν - αλλά τούτα εν ψιλά.

Φυσικά, οι αχάπαροι που δεν διαθέτουν αίσθημαν κοινωνικής ευθύνης τζιαι πολιτικής επίσης, αντιδράσαν. Ντροπή τους. Η ΕΔΕΚ εχαιρέτισεν την πρόθεση γιατί νοιάζεται παρά το ότι ήδη εκατέθεσεν σχετικό νομοσχέδιο. Το ίδιον εκάμαν τζιαι οι Οικολόγοι.(http://www.24h.com.cy/society/item/35639-antidraseis-kommatwn-gia-katoikia.html ) Εεε άλλα κόμματα εν υπάρχουν στο ρότσο.  Ούτε κοινωνικές ομάδες υπάρχουν. Ούτε πολίτες φυσικά.

Τζιαι γω που συνεχίζω την άσκηση μου για να θωρώ τα πάντα με αγάπην τζιαι στοργήν για μιαν τουλάχιστον εβτομάδα (τουλάχιστον), εχάρηκα πάρα πολλά που θωρώ ότι ούλλες μου οι ανάγκες ικανοποιούνται, υπάρχει τόσο νοιάξιμο  τζιαι το μόνον που μεινίσκει εν η αυτοπραγμάτωση. Μόλις δκιαβάσω συνέντευξην για διασφάλισην τζιαι της αυτοπραγμάτωσής μου - νομίζω θα μπορώ να πεθάνω πλήρως ικανοποιημένη τζιαι πανευτυχής.

Μέχρι τότε, θα συνεχίσω τις ασκήσεις μου για να τιθασεύσω την πλεονεξία μου για ελεύθερη πρόσβαση στη παιδεία τζιαι υγεία (τζιαι γενικά δομές εξασφάλισεις των βασικών αναγκών του αθρώπου) τζιαι κυρίως θα προσπαθήσω με νύσια τζιαι με δόνγκια να μάθω να σκέφτουμαι ελεύθερα.

Πάμε όλες μαζί για ένα γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, ακόμα! 

3 σχόλια:

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Εξίχασα να δηλώσω ότι με το κούρεμα έχασα 20.123.234 τζιαι 98 σεντ που τα εκέρδισα με τον ιδρώτα του προσώπου μου - γιατί άμαν δρώννεις - κερδίζεις. Έδρωννα πας το ελιπτικό.

Anef_Oriwn είπε...

Μά(γ)ισσα,
Καλησπέρα ΣΟΥ!

Μια μικρή απορία, όχι όμως επί της ουσίας: Γιατί ενώ μέσα στο κείμενο σου αναφέρεσαι σε αμπάλατους/ες απαίδευτους/ες, πληβίους/ες, δούλους/δουλάρες, στο τέλος με το «Πάμε όλες μαζί για ένα γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, ακόμα!», καλείς μόνο το γυναικείο αναγνωστικό κοινό σου για το «γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι»;

Και κατι επι της ουσίας: Η μεγάλη πλάκα ήταν ότι ΜΑΣ έλεγαν ότι θα ιδιωτικοποιήσουν [μετοχοποιήσουν] μόνο Ημικρατικούς Οργανισμούς. Τώρα πανε ολοταχώς και για την Παιδεία και την Υγεία...

Anef_Oriwn είπε...

«... να μάθω να σκέφτουμαι ελεύθερα» - Προφανώς θα εννοείς φιλελεύθερα!