Σελίδες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Πανηγυρική είσοδος! Μίσιημου!!!!!!!

Εσκέφτουμουν το πολλύν τζιαιρό! Εν σαν ένας τρόπος κινητοποίησης για τη δημιουργία τζιήνου που λαλούν critical mass. Τουλάχιστον τούτη εν η δική μου προσέγγιση. Ο τρόπος που θωρώ την μπλογκόσφαιρα. Τούτον εξέλαβα που τζιήνους που θεωρώ εμπνευστές μου.

Για πολλυν τζιαιρόν εδκιάβαζα τα γραψίμα ανθρώπων που εν έξερα τζιαι εταυτίζουμουν με τζιήνα που εγράφαν .... με τζιήνα που γράφουν. Σαν να εδκιαβάζαν τζιαι τες δικές μου σκέψεις τζιαι αποτυπώναν τες: η κλασσική πλέον δρακούνα με την αποδόμησην τζιαι απομυθοποίησης της κυπριακής κοινωνίας, ο Μάριος με την παττίχα του που έστω τζι' αν ο ίδιος εν μακρυά διά μιαν άλλην οπτική γωνιά της πραγματικότητας που πολλοί ζιούμεν, ο Γρηγόρης με τα νεκατώματά του που εν πολλά ξεκάθαρα για ναν' νεκατωμένα, ο Νέος Ελληνοκύπριος τζιαι το χαρακτηριστικό γράψιμόν του με τα μπούλετ, ο Aceras με τα παραμύθκια του που εν πιο πραγματικά που τες πραγματικότητες, τελικά, ο Διάσπορος με τα καλλιτεχνικά του (τζιαι όϊ μόνον!) είτε εν γλυπτά είτε εν μουσική, όμορφη τζι' οικεία. Η psychia/ Ψωνάρα που τα βόρεια "στρώματα" τζιαι "δώματα", η Postbabylon τζι' οι ατάκες της είτε σε αναρτήσεις είτε σε σχόλια, η Dis που κάποιες ώρες της ημέρας (ειδικά πρωίν πριν να λειτουργήσουν πολλά πολλά οι καφέδες!) ναν πολλά βαθυστόχαστη για μένα (!!!!), ο Αντώνης με τον πάτον που είσιεν τρύπαν με τες ιστορίες του τζιαι τη γλωσσοπλασίαν του, το syrmastocomputer με τες αναλύσεις του, τζιαι να καθαρίσουμεν τους κακομούτσουνους αν έχουν νουν τζιαι ψυσιήν ίνταν μπου εννά γινεί μετά; Τζιαι τα πιο "συλλογικά" Φάλιες, "Mahallas", "Επανένωση" τζιαι "Ενωμένη Κύπρος"! Ίσιαλλα!

Τζιαι επειδή εξελίσσουμε σε Άνευ Ορίων ως προς την έκταση αλλά όϊ τζιαι την εμβάθυνση τζι' ουσία ή τη μεταδοτικότητα σε γνώση τζιαι πληροφόρηση, έθελα απλώς ν'αναφέρω τούτους τους ανθρώπους όϊ για διαφήμισην - εν την χρειάζουνται ούτε διού μου την εντύπωσην ότι γράφουν για να γεμώννουν τες ..."κόλλες"! - αλλά ως "φόρος τιμής" (τζιαι μια φορά σε ζώντες τζιαι όϊ απαραίτητα αμφιλεγόμενους!) για τη συμβολήν τους στο διάλογον, τον εποικοδομητικόν που ξεδιπλώνει το νοιάξιμο τους για τούντον τόπο, τζιαι διά ελπίδαν ότι μπορεί τζια να έχουμεν σωτηρίαν ...... τελικά!

Κόρες και Κούροι: RESPECT!!!

6 σχόλια:

Disdaimona είπε...

Ας είμαι η πρώτη σχολιάστρια για να πω τζαι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα ωραία λόγια.

Πε μου μόνο πως ακριβώς εν να σε προσφωνούμεν; Αντζελοσιασμένη; Σμυρνιά; ή σκέττα Μάγισσα; :-)

καλωσόρισες! καλό διαδικτυακό ταξίδι!
έσιει τζαι τούτον τον αγώνα του τζαι τες στιγμές του...

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Ευχαριστώ Dis! Καλώς σας ήβρα!!! Το ονομά μου εν αντζιελοσιασμενη μάγισσα. Η Σμύρνη τζιαι το Σάλεμ εν ο σαρκασμός για το εφφέ!!! ¨)

Antonis είπε...

Καλώς την, καλωσόρισεν εις την παρέαν των πελλών του χωρκού.

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Φκαριστώ σε γλωσσοπλάστη για το καλωσόρισμα!:) Καλώς σας ήβρα! Καλωσόρισες τζιαι σου στα πάτρια! Πως πάει το πολισμικό σιοκ;!!!! :)

ΑΝΕΡΑΔΑ είπε...

EISAI POLY KALH .

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Φκαριστώ! Καλωσόρισες!