Σελίδες

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Τι καλά που περνάμε εδώ στην εξοχή!


Νηφαλι- ότητα!



Ναι, ναι! Όπως σύσωμος ο κυπριακός λαός έτσι τζιαι γιω, είδα - άκουσα για την ακρίβεια - την ανακοίνωση του πορίσματος του Πόλυ Πολυβίου!



Έν έχω δομημένη σκέψη. Επομένως, εν έχω δομημένη πολιτική σκέψη, άρα τζιαι λόγο! Είμαι μια καλλιτέχνιδα το ομολογώ! Η μπάρρα μου λείπει!



Όϊ εν επρόλαβα να δκιαβάσω τες 600κόσιες τόσες σελίδες του πορίσματος, τζιαι η "μηχανή" μου εξεκίνησεν εδώ τζιαι μέρες να ξικαπνίζει για άλλους λόγους, έτσι τζι' αλλιώς.



Ήντα μπου κάμνω δαμέ συζητώντας κάτι που εν εδκιάβασα; Τίποτε!!!! Ποννά έρτει η ώρα του - αν έρτει - εννά γράψω συγκεκριμένα τζιαι για τζιείνο. Προς το παρόν προτιμώ να περιγράψω το τι επιδώθηκα να κάμνω σήμερα - πέραν του καπνίσματος, ξικαπνίσματος και κλασσικά πλέον της αποστείρωσης του περιβάλλοντος που ζιω!


Σαν ήμουν στη δουλειάν απέκλεισα τους πάντες σε απόσταση πέντε μέτρων τουλάχιστον για να ακούσω το πόρισμα! Πρέπει να ήμουν πολλά φοϊτσιάρικη γιατί για μιαν ώρα ούτε το τηλέφωνον εν εκτύπαν!


Άκουσα το, ετέλιωσεν.


Πάω στους γονιούς μου να δω ήντα μπου γίνεται, να δω τζιαι τα ανθρωπούθκια που ήρταν που το σχολείον - στον κόσμον τους, εζωγραφίζαν. Μακάριν να καλά τζιαι πάντα στο δικόν τους σύμπαν!


Οι γονιοί, πανικός, καταποντισμός, εθωρούσαν ομπρός τους, τους πραξικοπηματίες να τους ξανακτυπούν την πόρτα φορτωμένοι με οπλικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για νέες συλλήψεις τζιαι δολοφονίες. Άρα έπρεπε να παίξω για πολλοστήν φορά την προσωποποίηση της ψυχραιμίας, νηφαλιότητας τζιαι ορθολογισμού. Μια χαρά!!!! Άφηκα πίσω μου τέρατα αισιοδοξίας! Ελπίζω να εν διαρκείας τούτη η επίδραση τζιαι να μεν ξεκινήσουν τα τηλέφωνα να φακκούν ούλλοι νύκτα με εφιάλτες τζιαι αναβίωσην του ’74!!! Είδα τζιαι έπαθα τόσα χρόνια εκπαίδευσής τους να φέρουν τα σύγγαλά τους, ήρτεν τωρά ο Πολυβίου να μου χαλάσει τα επιτεύγματα δεκαετιών;! Τζιαι φτου ξανά π’ αρκής;!

Έρκουμαι σπίτιν - χωρίς τα ανθρωπούθκια που αποφασίσαν να συνεχίσουν τες ζωγραφιές στη γιαγιά τζιαι στον παππού – εχρησιμοποιούσαν τους για μοντέλλα τζιαι επροσπαθούσαν να τους μάθουν να κάμνουν σπαγγάτα τζι’ αερότουμπες! Τούτον μού λειπεν τωρά να δω το τζιύρη μου σε ρόλον αντζελίνας μπαλαρίνας!


 Άννοίω την τηλεόρασην - Με την Ελίταν παρακαλώ! Όϊ αστεία. Άτε, λαλώ, αν έσιει κανέναν Άγιον παϊσιον ή ‘Άγιον’ Εφραίμ εννά κάμουμεν κουάρτα να παίξουμεν τζιαι πιλότταν ούλλοι μαζίν! Λάθος, μεγάλο λάθος. Το θέμαν της Ελίτα ήταν το πόρισμα του Πόλυ με τη συμμετοχή δκυο τύπων που εν τους έχω ξανακούσει ή δει πούποτε τζιαι επαίζαν τους πολλά πολλούς. Τζιαι με ανοικτές γραμμές για τη συμμετοχήν του κοινού. Το έλα να δεις! Εκτός που τα κλασσικά τζι’ αναμενόμενα – τούτα που ακούουνται συνέχεια που κάποιους κύκλους τελευταίως – εβκήκαν στον αέρα τζιαι κάτι κυρίες τζιαι εστολίσαν κανονικά τους δκυο που εκάθουνταν τζιαμέ, εστολίσαν τους δημοσιογράφους, είπαν για το πραξικόπημαν, είπαν για την εισβολήν, είπαν για τους S300, είπαν την Ήλιος, είπαν για το Κυπριακό! Τζιαι τι δεν είπαν! Η μάνα μου έλειπε που τες τηλεφωνικές γραμμές της Ελίτας! Αν την άκουα τζιαι τζιήνην ...... Ππππππιιιιιιιιιι!

Τα ενδιαφέροντα που επαρατήρησα σ’ τούτα ούλλα; Βάλλω τα με αριθμούς πέρκι τζιαι καταφέρω να βάλω καμιά σειρά στες σκέψεις μου που πάλε εν ούλλα πασανάκατα κουβάριν!


1.      Ο Πόλυς Πολυβίου ένναιν για πρόεδρος που πάει, εν για Καρδινάλιος. Για πρόεδρος – ακα Εθνάρχης – εν ο Αρχιδοπρίσκοπος (είπαμεν δανεικόν γιατί εν πετυχημένον!!!) που πάει


2.      Ρε μπας τζιαι εδκιάβασεν την έρευναν του Αντρέα Παναγιώτου τζιαι ελειτούργησεν σε έτσι βαθμόν το “labeling”;


3.      Είπαμεν, εξαρτάται ήνταλως ορίζει ο καθένας την ‘κάθαρσην΄- Για κάποιους το να τους πουν εν ήρωες τζιαι να τους παραμυθκιάσουν εν κάθαρση. Μα εν τζι' εν τζιαι λλίον πράμα να έσιεις έναν ήρωαν έσσω σου! Για έναν όνομα ζιούμεν!!!


4.      Κε. Χριστόφκια, σας καλώ δημοσίως, την επόμενη φορά που έσιεται στην ατζέντα σας θέμαν εξωτερικής πολιτικής, εσωτερικής πολιτικής και κυρίως συζητήσεις για το Κυπριακό, να πηαίννεται στον κο. Πολυβίου, στον αρχιεπίσκοπο, στο Τσουρούλλη, στον Πίττα, τον Νικόλα τζιαι Νικόλα, τον αγαπημένον μου – όνομα και μη χωριό ούλλοι ξέρουν τον πλέον - τζιαι στον Παπαφιλίππου. Εσείς εν καταλάβετε, τζιαι χρειάζεστε την υποστήριξην τούτων των εμπειρογνωμόνων. Υπό τις συνθήκες, επιβάλλεται, επίσης, ούλλα να τα δημοσιοποιείτε για να πκιάννεται τζιαι τες απόψεις του κόσμου τζιαι κυρίως τζιήνων που εν έξω που το προεδρικόν – τζιήνοι ξέρουν καλλύττερα.


5.      Ο στρατός είναι το παν στη ζωή μεν το ξιάννετε! Χωρίς στρατόν δεν υφίσταται το ‘Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια’. Πρέπει να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία τωρά στα πλαίσια της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης να αλλάξει νάκκον το theme γιατί ο ιστορικός ρόλος του στρατού υποβαθμίζεται ανεπανόρθωτα! Τούτον πρέπει να αλλάξει!


6.      Ή ακόμα καλλύττερα, στα πλαίσια της Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης να ανακληθούν κάτι εγκύκλιοι που εκυκλοφορήσαν τζιαι αφορούσαν την καλλιέργειαν καταδεκτικότητας τζιαι προώθηση διαπολιτισμικότητας τζιαι τα μωρά – ούλα όμως όϊ εξαιρέσεις δαμέ – να πηαίννουν απευθείας στρατό!


7.      Διαφάνεια: Καλείται ο κος Μπαμπινιώτης, να αλλάξει τζιαι να υιοθετήσει την έννοια που προσδίδει ο κος Πολυβίου


8.      Από δω και πέρα, απαγορεύεται η αναφορά σε οποιαδήποτε άλλη τραγωδία στο ρότσο. Η τραγωδία είναι μία, και δεν υπάρχει άλλη καμία (Ππππιιιιι τούτον εν που τη φρουτοποία – πόθθεν επετάχτηκεν έτσι τωρά;;!!)


9.      Επειδή εξεκίνησεν πολλύς κόσμος να αντιδρά – γιατί άλλην του εδείξαν τζι’ άλλην του εμπήξαν! – να έρκεται ο Ρέμος για τρέϊνινγκ τουλάχιστον 3 φορές την εβτομάδα για να τραουδά το «Κλειστά τα στόματα» πέρκι τζιαι εμπεδωθεί


10.  Δικαίωμαν λόγου, σκέψης τζιαι έκφρασης έσιει μόνον όποιος το μικρόν ή το μεσαίον του – αν έσιει – όνομα είναι Νικόλας ή τουλάχιστον εν γόνος γνωστής οικογενείας τζιαι όταν λέμεν γνωστής τουλάχιστον πανελληνίως αν όϊ παγκοσμίως. Κοπελλούθκια πλυστρών, καθαριστριών, κτιστάων τζιαι υδραυλικών βρίξετε!


11.  Προς όλους τους υποψηφίους προέδρους (Δημοκρατίας, Κομμάτων, Συμβουλίων Ημικρατικών Οργανισμών, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβουλίων, Διοικητικών Συμβουλίων οποιασδήποτε μορφής), πριν την υποβολήν υποψηφιότητας ή/ τζιαι διορισμό σας, καλείστε να δκιαβάζεται τους "όρους εντολής" ενός "ηγέτη" από την ομιλία τζιαι το πόρισμαν του κου Πολυβίου. Επίσης, καλείστε για κρασς κορς στο μανεϊτζμεντ τζιαι καταστροφήν πυρομαχικών τζιαι ναρκών γιατί έσιει παντού μες την Κύπρο (εντάξει νάρκες είπαν που τα Η.Ε. ότι εκαταστρέψαν τες ούλλες αλλά μεν τους πιστεύκετε. Εν τζιαι τούτον στα πλαίσια καταποντισμού κάθε πιθανότητας λύσης του Κυπριακού)


12.  Τούτον εν ηλίθια απορία γι’ αυτό φορήστε κράνη: Αφού «... Οι υπεύθυνοι αξιωματικοί στο Μαρί δεν ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο. Τους ανατέθηκε μόνο η φρούρηση. Ούτε οι ναύτες, ούτε κανένας γνώριζαν πώς έπρεπε να αντιμετωπιστεί κάποιο πρόβλημα όπως πχ. η ανάφλεξη...» ήνταλως ο μακαρίτης ο Ιωαννίδης έστελλεν επιστολές (τζιείνες που εν εβρεθήκαν ντε... για τες οποίες επαούριζεν ο Νικόλας, υιός) για την επικινδυνότηταν του φορτίου τζιαι επισκέφτετουν το Προεδρικόν;


13.  «Ο πρόεδρος εμφανίστηκε ενώπιόν μου και εξετάστηκε από εμένα. Αυτή ήταν μια γενναία απόφαση και ένα σημαντικό βήμα προς την διαφάνειά μου.» Τζιαι γιω που τον τζιαιρόν που εξεκίνησα να γράφω ήταν μια γενναία απόφασή ΜΟΥ τζιαι έναν σημαντικό βήμα ΜΟΥ τζιαι συμβάλλει σημαντικά στην προώθησήν ΜΟΥ – για τη διεθνή καριέρα ΜΟΥ εννοώ όϊ μιλλοσφοτζίσματα όπως η Βίσση


14.  «Διαπιστώνω κοινωνική αναταραχή και σήψη στην Κύπρο» - Κύριε Πόλυ μου, κύριε Πόλυ μου! Μα τι λαλείς τωρά;! Νομίζω εν σε διαφορετικές χώρες που ζιούμεν! Σε παράλληλα σύμπαντα έναν πράμαν! Εν θα ξεκινήσω να σου απαριθμώ αλλά τα παραδείγματα προϋπάρχουν της έρευνας – σόρρυ για την απογοήτευσην τζιαι που σου αναιρώ το αποκλειστικόν καβερέϊτζ - όπως λαλούν τζιαι στα κους-κους' ίδικα


15.  «Ο μέσος πολίτης θεωρεί ότι η ευρύτερη δημόσια υπηρεσία δεν εξυπηρετεί τον ίδιο. Αλλά το σύστημα. Πολλοί λειτουργοί του δημοσίου δεν επιδεικνύουν αίσθημα ευθύνης. Μένουν προσκολλημένοι στα ωράρια και στα σχέδια υπηρεσίας τους χωρίς να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.» - Δαμέ διαφωνούμεν! Αν δκιαβάσεις τη Δρακούνα θα καταλάβεις το γιατί! Σου τη συστήννω ανεπιφύλακτα!


Τέλος τέλος κύριε Πόλυ μου, ευχαριστώ το Θεόν, τον Αλλάχ, το Βούδα, τον Κομφούκιον, την Κάλι, τον Όσιρη, το Δωδεκάθεον τζιαι γεννικά κάθε θεότητα που υπήρξεν ποττέ ιστορικά σε οποιοδήποτε πολιτισμό τούντου πλανήτη, εώς τζιαι τούτου του Γαλαξία, που εμπήκες στη ζωή μου τζιαι εφώτισές την (ίου, ιου ιου σειρηνούα του φλασς μπακ τούτη – εφώτισες, εφώτισες, εφώτισες!!!!!). Αν δεν υπήρχες εσύ κύριε Πόλυ μου δεν θα ολοκληρώννουμουν ποττέ! Αααα τζιαι μεν ανησυχείς, τα παιδκιά του ΕΛΑΜ εννά φροντίσουν να μεν έσιει καμιάν κοινωνικήν αναταραχήν!!!
Υστερόγραφον 1: Συντρόφκια (με την ευρύτερην έννοιαν), ευκαριστώ πολλά για τες άμεσες εώς αστραπιαίες αντιδράσεις σας! Ειδικ ές ευχαριστίες στη Δεις τζιαι τη νηφαλιότητά της (Τιτανικός καλεί Δεις, Τιτανικός καλεί Δεις), το Fούλλληηη τζιαι το Νέον, τζιαι τέλος τέλος τον Λινό
 Έτσι πέρασα τη μέρα μου σήμερα! Τι καλά που περνάμε εδώ στην εξοχή!!! Καμιά πλήξη!!


Υστερόγραφον 2:
Η ομιλία/ παρουσίαση/ ανακοίνωση του Πόλυ - http://radicaldesire.blogspot.com/2011/10/blog-post.html




ΤΟ Πόρισμαν - http://www.cyprus.gov.cy/moi/pio/pio.nsf/All/8DFBC5EB0404F039C225791E0034D827/$file/ΠΟΡΙΣΜΑ.pdf?OpenElement



Τι καλά που περνάμε εδώ στην εξοχήν 1.5

Κύριε Αναστασιάδη μου, όντως σωστά διερωτάσαι τι σχέσην έσιει το 1974 με το 2011. Εν τζιαι υπήρξεν καμιά διαχρονική συνέπεια για την οποίαν να ντρέπεστε που ανήκετε, εκπροσωπείστε τζιαι ηγείστε του συγκεκριμένου χώρου. Τζιαι όντως ήρταν τζιαι αρχαιολόγοι, τζιαι ιστορικοί τζιαι εν ήβραν τίποτε στην Κύπρο. Τζιαι νναι έσιεις απόλυτον δίκαιον όταν λαλείς ότι είσιεν ότι το πραξικόπημαν εγίνηκεν ΜΟΝΟΝ που ένα τσούρμο χουντικούς που οι μισή επεθάναν.

Ελίτα μου τζι σεν να αγιάσει το στόμα σου (καλά εκαταλάβετε, Ελίτα η συνήθεια που έγινε λατρεία!), ΟΥΛΛΟΙ για ΟΥΛΛΑ να τιμωρηθούν!

Ο παπάς Μάγος του Οζ εκατάφερεν τζιαι έκαμεν πιρουέτταν μετά την επίπονην προπόνηση με το μίνι ανθρωπούϊν! Άτε νταντ προς ολοταχώς στο διπλο σάλτο να φάεις το Μελισσανίδη!

Ο μάμα Μοργκάνα έριψεν κεραυνούς τζι' αστραπές σαν άλλος -θηλυκός -Δίας, έκρουσεν την τηλεόραση, έβαλεν το καζάνιν πάνω τζιαι άρκεψε να σύρνει πόδκια βατράχων, φτερά νυχτερίδων τζιαι μαδραγόρες. Κατίσιη τους ούλλους!!!!! Εν σας λαλώ τίποτε άλλο!!!




6 σχόλια:

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Τζιαι το αγρινό λαλεί στο Radical Desire


"Το πόρισμα είναι άνευ σημασιας. Δεν μπορεί να γίνει ποινική δίωξη του Προέδρου για πράξεις ή παραλείψεις κατά την άσκηση του λειτουργήματος του. Δες παραγράφους 5 και 6 του άρθρου 45 στο Σύνταγμα.

Εδώ: http://andreasfstavrou.blogspot.com/2011/07/blog-post_19.html

Εδώ: http://hlithioagrino.blogspot.com/2011/09/blog-post_06.html

Εδώ: http://hlithioagrino.blogspot.com/2011/10/blog-post.html "

Φέκκιου Αγρινέ!!!!

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Τωρά μου ήρτεν!!! Τζιήνες οι εξωτερικές ερευνητικές επιτροπές που τη Γαλλίαν, Γερμανία τζιαι Ελλάδα που ένουν;;; Τζιαι τα πορίσματά τους που επήαν; Ποιός τα είδεν;;;!!!

νεος είπε...

Στο πόρισμα της αστυνομίας ίσως;

Για να δούμε που θα καταλήξει η νύχτα μας...

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Λαλείς;; Έσιει γούστον να 'εχαθήκαν'!!!!! Πίσω στες εφημερίδες για το τι ελαλούσαν!

Τζιαι

«Το συμπέρασμα από μέρους του κ. Πολυβίου δεν τεκμηριώνεται από τις μαρτυρίες και από το υλικό που παρουσιάστηκε ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής» υποστήριξε ο Κύπριος Πρόεδρος, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά ότι φέρει προσωπική ευθύνη για την έκρηξη στη Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" στις 11 Ιουλίου.

Σε εκτός κειμένου αναφορά του κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα εγκαίνια του καινούργιου οικήματος του προσφυγικού σωματείου Α.Ε.Μ. Μόρφου στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος Χριστόφιας ανέφερε ότι ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας απορρίπτει κατηγορηματικά ότι φέρει προσωπική ευθύνη για το συμβάν. Επίσης, ο πρόεδρος Χριστόφιας εξέφρασε την άποψη ότι «αντίθετα, πολλά συμπεράσματα του κ. Πολυβίου στο πόρισμά του - ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην εμπλοκή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο υπό διερεύνηση θέμα- φαίνονται έκδηλα και εκ πρώτης όψεως να στερούνται της απαραίτητης τεκμηρίωσης».

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του, το Υπουργικό Συμβούλιο αλλά και το ΑΚΕΛ το κόμμα που τον στηρίζει κύρια στην Κυβέρνηση και άλλες δυνάμεις που τον στηρίζουν θα μελετήσουν ενδελεχώς το πόρισμα. Πρόσθεσε ότι αναμένει και το πόρισμα της Αστυνομίας για τυχόν ποινικές ευθύνες, «το οποίο θα δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το συμβάν». Τότε, είπε, «ως Κυβέρνηση θα τοποθετηθούμε ολοκληρωμένα πάνω σ' αυτό το ζήτημα».

Τεκμηριώνοντας την άποψη πως ο κ. Πολύβιος υπερέβη την εντολή του, σημείωσε πως «δεν είναι δουλειά του κ. Πολυβίου να μας πει ποια θα πρέπει να είναι η εξωτερική ακόμη και η εσωτερική πολιτική που αφορά τους καθημερινούς χειρισμούς των θεμάτων της οικονομίας, των θεμάτων του εσωτερικού μετώπου. Παράλληλα, ο κ. Πολυβίου προβαίνει σε αναφορές και εκτιμήσεις καθαρά πολιτικές, οι οποίες άπτονται μάλιστα της διαχείρισης λεπτών εθνικών συμφερόντων, πτυχή που ουδόλως σχετίζεται με τους όρους εντολής που έλαβε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανώνυμος είπε...

πουτανοπαιδα ηρθε το τελος σας. αλλα πριν το τελος θα ξεσκισουμε τα κωλαρακια σας.

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Χαίρε κεχαριτωμένε ανώνυμε! Ο Κύριος μιτά σου! Τωρά πρέπει να φοηθώ, ένναιν;;;

Αααα αν δεις ιστορικά λλίον τον θεσμών των ιερόδουλων, θεωρώ κομπλιμάν το χαρακτηρισμό σου! Γιατί ήταν οι πρώτες γεναίτζιες με πρόσβαση στη γνώση τζιαι τη συμμεχικότητα στα κοινά. Άσε που ήταν τζιαι κοντά στους θεούς!