Σελίδες

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Τζιείνα που εν ακούουνται ....

Ο παππούς του Α.Χαραλάμπους στην Ελίτα 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bjVBQkauXRk

(εν εκατάφερα ακόμα να καταλάβω τζιαι να μάθω να βάλλων βιντεούθκια- παρόλες τες οδηγίες τζιαι την ανατροφοδότηση των συντροφκιών! - , οπόταν βάλλω απλώς το λινγκ τζιαι όπως έσιει τη διάθεση τσιλλά τζιαι θωρεί το)




Είσιεν τζιαι σήμερα η Ελίτα (είπαμεν η συνήθεια που έγινε λατρεία!) το Μαρκίδη, πρώην Γενικόν Εισαγγελέαν τζιαι πρώην υποψήφιο πρόεδρο (προεδρικές 2003) υποστηριζόμενον από το ΔΗΣΥ για τα γνωστά θέματα των ημερών - Μαρί, εξαναγκασμός σε παραίτηση Χριστόφια, έκθεση Πόλυ Πολυβίου κλπ - εν αναρτήθηκεν ακόμα η εκπομπή, οπόταν εννά επανέλθω το πιο πιθανόν.

Τελικά η Ελίτα εξελίσσεται σε μεγάλο χιτ! - Τζιαμέ τελικά ακούουνται τζιείνα που εν ακούουνται σχεδόν πούποτε αλλού!!! Εν ηξέρω τζιαι εν εκατάλαβα αν το κάμνει ξεπίτηδες ή τελικά τζιαμέ καταλήγει χωρίς να το χαπαρήσει! Ποιος το παραλάλεν που τον άγιον Παϊσιον, τα 'θαύματα΄ τζιαι τα 'μυρώματα΄, να μας βκει ........ π'αριστερά έτσι τζιαιρούς! Άμπα τζιαι εν οι προσφορές τις UNDP που το υποβάλλουν;;;;!!!!!!  Οξά;;;


Τζιαι για να μεν ηξηχάννουμεν το ................ πάπλωμαν...

http://www.gnomionline.com.cy/index.php?option=com_content&view=article&id=574:idisi&catid=90:news&Itemid=243

http://cyprusnews.eu/kipros#onlycy     (Χριστόφιας: ” Δηλώνω απερίφραστα ότι θα μεταβούμε στη Ν. Υόρκη ”)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πάντως που τον αφήκαν τον άνθρωπον τζιαι μίλησεν τόσην ώραν, εξευτέλισεν τον Περτίτζιην, τζιαι καλά του έκαμεν.
Μάριος

νεος είπε...

Πως τους εξέφυγε στο σίγμα....;

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Μάριε μου, ο άνθρωπος ήταν χείμαρρος. Εν νομίζω να ήταν θέμα αν θα τον αφήκουν ή όϊ. Ακούσαν οι γύπες παππούς θύματος τζιαι εστουππώσαν τα φκία τους που την ηδονήν της πτωματολαγνείαν γι' αυτόν εν αντιληφθήκαν ποιος ήταν

Φαντασιοκύπριε μου, εν τζι' εν πελλάρες που ελάλουν για τη UNDP. Πριν ανάμιση δκυο χρόνια ευκήκεν προσφοράν η UNDP για παραγωγές των προγραμμάτων της τζιαι τζιείνων που χρηματοδοτεί. Εκέρδισεν την το σίγμα τζιαι μια ανεξάρτητη μιτσιά. Που την ημέραν που εγίνειν τζιαι έτυχεν να το μάθω εξεκίνησα που περιέργειαν να παρακολουθώ τες αλλάγες:ένας κακός Τ/Κ σε κυπριακή σαπουνόπερα αλλάζει τζιαι γίνεται καλός πατέρας, εμπαίκεν τζιαι άλλος Τ/Κ που ήταν χρυσό πλάσμα, ο Τσουρούλης τζιαι η Μέλανη στο πρωϊνό νομίζω τότε εδιούσαν χρόνο σε δικοινοτικές εκδηλώσεις, αρκέψαν οι ειδήσεις να λλιόττερον αφοριστικές, έφερνε η Ελίτα τζι' άλλον κόσμο εκτός που παπάες τζιαι ταχυδακτυλουργούς ..... Δαμέ τελευταίες εκατηγορήθηκεν ο Χ'Κωστής ότι υποστήριξε Χριστόφια στες προεδρικές! Πέρκι το συμβόλαιο με τη UNDP εν 3ετές! :)

Anef_Oriwn είπε...

Ξεπουπούλιασε τον Περτίτζιην [τζιαι τους λοιπούς υποκριτές] ο λεβεντάνθρωπος παππούς του Αντώνη Χαραλάμπους, Κώστας Ευάγγελου!

*******************
Μάγισσα,
Mεν αγχώνεσαι, τζι’ εγιώ τελευταία έμαθα να βάζω videos!!!

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Έπνιξεν τον τ'άδικο τον άνθρωπο! Τζι' άμα έρτει η ώρα να μιλήσει ο αδικημένος, παίρνει τζιαι σηκώνει τους αδικώντες,Φούλλληηη μου!

Εν τζιαι αγχώνουμαι! :) Ήταν αναγνώριση της ..... ανεπάρκειάς μου να διαχειριστώ τα σοβαρά που συμβαίννουν σ' τουντόν τόπο!! :) :)

zep είπε...

Ο τροπος που αντιδρα η Ελιτα ("αν εγινε ετσι πραμα φτου μας") θυμιζει την κλασσικη περιπτωση του τζιημισμενου Κυπραιου που ξαφνικα παει να καταλαβει τι γινεται γυρω του.

Παραδειγματα υπαρχουν πολλα. Αλλους επηρεν τους 2 εφτομαδες να καταλαβουν τι γινεται εξω που το προεδρικο. Αλλους επηρεν τους παραπανω.

Κατα βαθος ουλλοι (σχεδον) εν καλοι ανθρωποι που νοιαζουνται για τον συνανθρωπο τους. Αλλα εμεγαλωσαν τους με την προκαταληψη τζιαι το μισος τζιαι αρκει πολλα να σασει η κατασταση τους.

Τωρα το οτι ο Χατζηκωστης εν του Χριστοφκια τζιαι που τον πρωτο γυρο μαλιστα, εγιω εν το καταλαβω. Δηλαδη αν μεν ηταν ινταλος εννα ταν ο Διας?

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Zep τζιαι μόνον ότι αντίδρασεν έτσι θεωρώ το συν! Σκέφτου μόνον τη επίδραση θα έσιει! Είδες το ύφος του Λουκή;;;!!!!

Όσον για την υποστήριξη του Δία στο Χριστόφια, ήταν για τες προηγούμενες. Εκτός τζιαι αν επροετοιμάζαν για τούτες που έρκουνται.

Άβυσσος η ψυσιή του ανθρώπου!!