Σελίδες

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ετραουδήσαν για να σμίξουν τον κόσμο!



Πάνω απ’ όλα η Κύπρος (που το Pafospress - http://pafospress.com/?p=12182 )



Το αδιαχώρητο σημειώθηκε χθες βράδυ στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος- Ελευθερία στη συναυλία που πραγματοποίησε η Κίνηση Πολιτισμού για στήριξη της Κύπρου των θεσμών και της Δημοκρατίας. Μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Κίνησης Ανδρέας Χρυσάνθου ανέφερε πως: «Τραγουδάμε και αγωνιζόμαστε ενωμένοι για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Για την ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο, για την επανένωση της Κύπρου. Για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, για την αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου, για την αντιμετώπιση των τουρκικών απειλών, για την επιτυχή διοργάνωση της κυπριακής Προεδρίας της Ε.Ε».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, μιλώντας στην εκδήλωση σημείωσε πως «Εμμένουμε στην ανάγκη στήριξης των θεσμών. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Απ’ εδώ ας φύγει στεντόρειο το μήνυμα όπως το λέει ο ποιητής, και ας φθάσει σε κάθε γωνιά της Κύπρου: «Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο». Αυτό είναι το πατριωτικό καθήκον όλων μας. Αυτό είναι το πατριωτικό καθήκον που εμείς εκπληρώνουμε.»

Στη συναυλία ανάμεσα σε άλλους συμμετείχαν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Διονύσης Τσακνής, Αναστασία Μουτσάτσου, Γιάννης Κούτρας, Μάνος Πυροβολάκης, Βαγγέλης Κορακάκης, Κώστας Θωμαΐδης, Τάνια Κικίδη, Καλλιόπη Βέτα, Κολλετκίβα ΟΝΑΡ, Γιάννης Ιωάννου (συνθέτης), Ρένος Τσόκκος, Ομούτ Αλμπαϊράκ, Βούλα Κωνσταντίνου, Κούλλης Θεοδώρου, Λάρκος Λάρκου, Γιώργος Λώρης, Μάριος Κωνσταντίνου, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Κώστας Καζάκος».


Δεν υπάρχουν σχόλια: