Σελίδες

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο Νίκος τζιαι ο Γιαννάκης, ο Γιαννάκης τζιαι ο Νίκος

Άτε τωρά τζιαι καρτερά το πλάσμαν να φκάλει άκραν! (Λαλούμεν καρτερά! Καρτερά;)

Ο Νίκος εν θωρεί λύση μες το 2012. Τζιαι ενώ ο τίτλος του "μέσου" εν "Δεν θα έχουμε λύση το 2012, προβλέπει ο Νίκος Αναστασιάδης", το άρθρον επικεντρώνεται στην "προσπάθεια" να εν "κοινός υποψήφιος". Βασικά ο Νίκος προβλέπει τη μη-λύση για να μπόρει να μιλά για τες προεδρικές. Τζιαι φυσικά εκτός που την "αδιαλλαξίαν της Άγκυρας" επισημαίνει τζιαι "τους κακούς χειρισμους της ελληνοκυπριακής πλευράς". Με τούτον τον τρόπο μπόρει να δικαιολογήσει τζιαι την "κάθοδό" του.
Εχάλασέ μου τα ο Νίκος, όμως, δαμέ: "προβλέπει" - είσαι τίποτε "συνάδελφος" κύριε Νίκο; Οξά πάεις να μου φάεις τον τίτλον! Είδες ήντα μπου έπαθεν η "συναγωνίστρια" στο Νεπάλ; Μεν νομίζεις ότι εν εύκολη δουλειά οι προβλέψεις! Αν μμεν έσιεις ιστορικόν τζιαι προϋπηρεσίαν στο "κάψιμον", γίνεσαι καρβουνιά. Ειδικά αν σε "φάει" ο Γιαννάκης!

Που την άλλην ο Γιαννάκης θωρεί το "τέλος του παιχνιδιού, ως το τέλος του Μάη". Τζιαι λαλεί ότι ''ο ΓΓ του ΟΗΕ καθόρισε αυστηρό, πιεστικό και ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να οδηγηθούμε σε πολυμερή διάσκεψη'' τζιαι ''φθάσαμε στο σημείο, η ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία αντί να θεωρείται ενισχυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας να λειτουργεί ως χρονικός εκβιασμός και ως ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα''. Τζιαι επειδή αντιλαμβάνεται το ρόλον του ως πολιτικός τζιαι αποτάσσει το ρόλο του μελλοντολόγου προτείνει "αλλαγή τακτικής στις διαπραγματεύσεις και στρατηγικής στην συνολική διαχείριση του Κυπριακού" που "αποτελούν πλέον, εθνική ανάγκη." Καλά κύριε Γιαννάκη, εν γίνεται δηλαδή να εν ενισχυτικόν της εξεύρεσης λύσης η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε.; Τζιαι τζιείνον που λαλεί ο κος Νίκος;! Άμπα τζι' εν' νναιν στο ίδιο Εθνικό Συμβούλιον που συμμετέχετε τζιαι έσιεται έτσι διάσταση απόψεων γιατί εν λαμβάνεται τες ίδιες πληροφορίες; Γιατί αν' νναιν στο ίδιο, κάτι γίνεται δαμέ: εν γίνεται διαφορετικά να συγκρούονται σε έτσι βαθμόν οι εκτιμήσεις σας!

Εγιώ επειδή εν συμμετέχω στο εθνικόν ούτε καν έχοντας έναν συμβουλευτικό ρόλο ως εμπειρογνώμονας στες προβλέψεις εσυγχίστηκα. Είπαμεν εκατάντησα κλινική περίπτωση, εν ανάγκη να γινώ τζιαι αθεράπευτη;! Ο ένας λαλεί εν έσιει τελειωμό τζιαι ο άλλος ότι τελιώννει το πράμαν το τέλος του Μάη. Εγιώ που την άλλη σαν ννα δυσκολεύκουμαι να πιστέψω τζιαι τα δκυό! Το πρώτον εκ πεποιθήσεως τζιαι το άλλον "ορθολογιστικά" (εεε τζιαι μιαν φοράν ο Άρης!). Αφού τωρά περνούμεν το δεύτερο μισό του Φερβάρη, τζιαι όπως λαλεί ο Γιαννάκης, το Μάρτη στην έκθεσην αποτίμησης πεπραγμένων εννά αποφασίσει ο Μπάνκις αν θα έσιει ή όϊ πολυμερήν τέλος του Μάρτη αρκές του Απρίλλη, πότε εννά προλάβουμεν να ποσπαστούμεν αφού έσιει τζιαι πάσκαν μες τη μέση ως τον Ιούνη; δηλαδή σε 15 μέρες εννά οργανωθούν δημοψηφίσματα;! την ώρα που εννά βάλλουμεν τζιαι το φάϊναλ τττάτς στες προετοιμασίες της Προεδρίας;! Ντα πέρκι να μεν προλάβει το κυβερνητικόν τυπογραφείον να τυπώσει τζιαι ο Νικόλας να κάμει διάσκεψην τύπου λανσάροντας το καινούργιον πππιν για τα κοστούμια τζιαι τα χαρτομάντηλα που εισάγει ο Τορναρίτης! Άσε τωρά που τα κάντζελλα - που υποδηλώννουν το αίσθημαν εγκλεισμού - εν κατειλημμένα! Εννά προλάβουν οι επικοινωνιολόγοι να εύρουν έτσι πετυχημένην ατάκα όπως το "παρέλαβα κράτος, δεν θα παραδόσω κοινότητα". Εννά προλάβει ο Τομ (χωρίς τον Τζιέρυ) να βάλει τα γιγάντια πανώ τζιαι τες ηλεκτρογιγαντοαφίσες όπου μπορεί να περάσει ο νους του πλασμάτου; Ντα εν να μεν προλάβουν καν να κυκλοφορήσουν οι "εγκύκλιοι" στες εκκλησιές!

Απευθύνω έκκλησην κύριε Νίκο τζιαι κύριε Γιαννάκη! Γίνεται να συντονίζεστε λλίον γιατί βάλλετε μας τα δκυο μας πόδκια σε έναν παπούτσιν, τζιαι καλάν τωρά που εν κρυάδες, ως το Μάη που εννά θέλω να φορήσω τα κότσιηνα τα πεδιλούθκια μου, εννά προλάβω να κάμω πεντικιούρ τζιαι να εξαφανίσω τους κάλλους που εννά έχουν δημιουργηθεί (δκυο πόδκια σε έναν παπούτσιν είπαμεν!);

Ευχαριστώ για την κατανόηση στα αισθητικά θέματα που θίγω.



 

2 σχόλια:

zep είπε...

Ενας σοβαρος ανθρωπος θα ελαλουσεν οτι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει. Ο Νικος ο πολιτικος εφκαλε τελεσιδικη προβλεψη τζιαι εβαλε πλωρη για το 13.

Καλαν ακομα τζιαι να μεν εσιει λυση (που εννασιει) ποιος του εγγυαται οτι εννα φκει προεδρος, ειδικα αν βαλει η Θεοχαρενα? Τον 2ο γυρο μονο με τα κυαλια τον θωρει. :D

Το παναυριν

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Ζεπ μου προτιμώ το "εννάσιει"! :) Που τζιαμέ τζιαι τζιει ας δοκιμάσει ο Νίκος σε εκλογές με διασταυρωμένην τζιαι τον Έρογλου που την άλλην πάντα! :)

Οπότε "ποντάρω" Γιαννάκην τζι' εν πειράζει να ξεκινήσω που τα τωρά το πεντικιούρ τζιαι να πατώ μες τες λάντες με τα φλι-φλο. Χαλάλιν σιήλλιες βολές!

Μα που εν ο Ταπαγούφης να σκορπίσει το χρυσό φως της αύρας;! Πολλήν απαισιοδοξίαν εστείλαμεν στο σύμπαν κοπέλια τζιια συγχίζουμεν το! Θετικότητα παρακαλώ, άτε να πυκνώννει! :)