Σελίδες

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ακούσαμεν το τζιαι τούτον!


Δηλαδή αν πετύχει η αγωγή κατά του Τσε, εννά μπόρω τζιαι γιω να κινήσω αγωγήν κατά του Γρίβα γιατί εννά υπάρχει προηγούμενον αγωγής σε πεθαμμένο στην ευρω-επικράτειαν;

Άρα εννά μπορούν τζιαι οι Εβραίοι να κινήσουν αγωγήν κατά του Χίτλερ, εννά μπορούν να γίνουν πολλά τέθκοια - αγωγές σε πεθαμένους.

Καλά, άτε τζιαι εκερδίθην η αγωγή, πάρακάτω ....... Εννά φύουν το Τσε που πας τα τσιάρα. Εννά θεωρηθεί εγκληματίας τζιαι όϊ επαναστάτης; Τζιαι τούτον εννά περάσει έτσι, ας πούμεν; Επειδή έδωκέν του την του Πιέτα;

Διαπολιτισμικός διάλογος που γρειάζεται! Τζιαι μαθήματα παγκόσμιας ιστορίας φορ ντάμμις, επίσης!

Ού Γριστός!!!! Τωρά το εσκέφτηκα εννά κινήσουν αγωγή τζιαι οι αποελλίστες κατά των ομονοιατών! Ντα μπορεί να το κάμει τζιαι ο Κουτσοκούμνης που μόνος του!

Αγωγή μετά θάνατο κατά του Τσε
Πηγή: March 11, 2012 ·              
che cigarettes Αγωγή μετά θάνατο κατά του Τσε



Ένας Πολωνός βουλευτής κατέθεσε αγωγή στα δικαστήρια ζητώντας να απαγορευτεί η πώληση μίας μάρκας τσιγάρων που ονομάζεται Che, επειδή, όπως ισχυρίζεται, η εταιρεία που τα διανέμει στη χώρα με τον τρόπο αυτό «διαδίδει ολοκληρωτικές ιδεολογίες».
Τα τσιγάρα αυτά φέρουν στο πακέτο τους την εικόνα του Τσε Γκεβάρα, ο οποίος πέθανε το 1967.
«Η νομοθεσία απαγορεύει τη διάδοση ολοκληρωτικών ιδεολογιών, απ’ όπου και αν προέρχονται, είτε είναι φασιστικές, είτε κομμουνιστικές», δήλωσε ο Στανισλάφ Πιέτα, βουλευτής του κόμματος Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS). «Δεν μου αρέσει όταν οι κομμουνιστές φονιάδες γίνονται εικονίσματα της ποπ κουλτούρας», πρόσθεσε.
Ο Πιέτα υποστήριξε ότι η εταιρεία επιδίδεται σε «ανήθικη οικονομική δραστηριότητα». «Δυσκολεύομαι να φανταστώ τσιγάρα με τις εικόνες του Γκέρινγκ ή του Γκέμπελς», των στενών συνεργατών του Αδόλφου Χίτλερ, είπε, ισοπεδώνοντας με αυτόν τον τρόπο εγκληματίες και επαναστάτες.
Τα συγκεκριμένα τσιγάρα, της εταιρείας Heintz van Landewyck του Λουξεμβούργου, πωλούνται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες εδώ και μια εικοσαετία. Η εταιρεία Rona Pologne που τα εισήγαγε στην Πολωνία, διευκρίνισε ότι κυκλοφορούν στη χώρα από τις αρχές Ιανουαρίου, και τονίζει ότι δεν έχει παραβιαστεί η νομοθεσία.

6 σχόλια:

zep είπε...

Ετο εσιει τζιαι σιειροτερους που μας

Disdaimona είπε...

η ευρωπη εν πολλα φιλοκομμουνιστική εν το ξέρετε; τζαι το σφυροδρεπανο θεωρείται συμβολο ολοκληρωτισμού.

συμβολο ελευθερίας εν που την πεινα τζαι πάνω είτε καμια ναπαλμ ειτε κανενα εμπαρκο σε χωρες εκατομμυρίων για την ευρώπη.

πως λεμε "η ευρωπη με κεντρο τον άνθρωπο";

εννοούν με κεντρο τον άνθρωπο σαν κινουμενον στόχο!

Woofis είπε...

Μάγισσα μου μεν τους παρεξηγείς τους Πολωνούς, προφανώς τον κομμουνισμόν εσυνδέσαν τον με τον Στάλιν τζιαι την ΕΣΣΔ που μάλλον όπως ξέρεις εματζιελλέψαν τους καλά τζιαι επήαν να τους εξαφανίσουν τζιαι ως έθνος/κράτος πριν τα τσουγκρίσουν με τον εθνικοσοσιαλισμόν.
Κατά τα άλλα, όντως έσιει σιειρόττερους που λλόου μας. Never forget that! Όσον φιλοπρόοδη τζιαι να είσαι.

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Σιερετώ,

Ζεπ εν ηξέρω αν' νναιν σιειρόττεροι που μας. Εξαρτάται πόσο χαμηλά θέτουμεν τον πάτον.

Ταπαγούφη, καταρχήν χρωστώ σου μιαν απάντηση στην κουβέντα που αρκέψαμεν. Εν σε εξίασα, απλώς εν πολλά μεγάλη κουβέντα που αννοίξαμεν. :) Εν τζιαι "παρεξηγώ" τους Πολωνούς. Εν το πλαίσιο τζιαι οι ιστορικές πραγματικότητες που ξιάννουμεν που έχουν σημασία. Ακόμα τζιαι για τον Πιέτα, ακόμα τζιαι για μας, Σιειρόττεροι - καλλύττεροι, άλλη μια μεγάλη κουβέντα. Ήνταλως ορίζουνται τούν΄τα στάνταρτν; Τζιαι που ποιους; Τζιαι πότε; Εν όπως το "πολιτισμένος" τζιαι "απολίτιστος".

Συμπεθθερά μου καλή, "στόχος ο άνθρωπος". Χμ, αν εν' ναι κινούμενος όπως λαλείς τουλάχιστον έσιει τζιαι καμιάν ελπίδαν να' ποφύει ή καλλύττερα να "λοξοδρομήσει".

Disdaimona είπε...

Μα Γουφι μου αν τους έφταιξεν ο Στάλιν τους πολωνούς ο Τσε ήντα σχεση εσιει;

το προβλημα εννεν ενας πεθαμενος εν τζεινα που συμβολίζει.

τωρα αν ο Τσε συμβολίζει άξια απαγορευσης πραματα...εγώ θέλω να απαγορευτει τζαι το ΑΠΟΕΛ καλό, γιατί εβαλαν την σημαια τους πας το κρεματοριο του Χίτλερ, δερνουν τουρκοκυπριους, τζαι φωναζουν με τουρκα.

που εξανακουστηκεν, να απαγορευεται στο κέντρο της ελευθερίας - λαλε με τζαι ευρωπη - ένας επαναστατης;

προκειται για κινήσεις εκφοβισμου..
διοτι αμα απαγορευτει ο Τσε, εν να απαγορευτεί η σκέψη του, τα βιβλία του κ.λ.π

εν εσιει έτσι τσιανς...εν να διαμαρτυρηθουν οι εταιρίες που φκάλλουν μπλουζες, αναπτηρες, τασακια, σημαιες, αμπαζουρ, πιατάκια με τη φατσα του Τσε..

zep είπε...

O πατος εν ο Περδικης.

Προκαλω σας να μου εβρετε σιειροτερον :D