29 συλλήψεις για παράνομη είσοδο σε κτίριο, 7 τραυματίες (ο ένας αρκετά σοβαρά). Η αστυνομία μπήκε με βία στο κτίριο με όπλα(με λέιζερ) στραμμένα σε ανήλικους! Χτύπησαν μια κοπέλα και άφησαν σημάδια σε ολόκληρο της το σώμα! Ένας έπεσε από τον δεύτερο όροφο και έσπασε τα πλευρά του! Και μιλάτε για ένα γραμμάριο κάνναβης!; Νόμίζω είναι καιρός να αντιληφθούν κάποιοι ότι η κάνναβη δεν είναι πλέον ταμπού και ούτε βλάφτει οποιονδήποτε πρώτ'απόλα! Αν ενδιαφέρεστε για την υγεία μας γιατί πουλάν τσιγάρα στα περίπτερα που γράφουν "θάνατος" επάνω; Η κάνναβη στα 8000 χρόνια ιστορίας του προκάλεσε μηδέν θανάτους!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 29 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ 7 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ! ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΖΩΝΗΣ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Η ΩΡΑ 2:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟΨΕ Η ΩΡΑ 9:00Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΗΔΡΑΣ! ΞΥΠΝΑΤΕ!

Ενάντια στην κοινωνία του χρήματος πάνω από τις ζωές και την φύση! Για μια Κύπρο πραγματικά ελεύθερη και ενωμένη!

Συγχαρητήρια στην κυπριακή ΑΣΤΕΙΟΝΟΜΙΑ για το μεγάλο της κατόρθωμα! Εύγε!
http://occupybufferzone.info/
 
 
 
Σύμφωνα με τα  ΜΜΕ, η Αστυνομία επενέβη μετά που παράπονα που εδέχτην που περαστικούς τζιαι κατοίκους της περιοχής. Η UNFICYP, ισχυρίζεται ότι το κτίριον εν βρίσκεται στην νεκρή ζώνη, μόνον η είσοδός του.
 
Ε καλάν, τωρά που εφτζιέροσεν μπόρει η μονή να επανακτήσει το κτίριον - κάτι που εμπόριεν να κάμει 40 γρόνια τωρά προφανώς αλλά εν το έκαμεν - τζιαι ν'αννοίξει π' αλλού πόρταν να μπαίνουν. Ελλιάναν τα ριάλλια κοπέλια τωρά που επαραχωρήσετε εκκλησιαστική γη για τα γρέη σας;!
 
Τα ΜΜΕ(τουλάχιστον τηλεοπτικά) εν εχαπαρήσαν με ήντα μπου εν το occupy, με πόσον τζιαιρόν ήταν τζιαμέ, με ήντα μπου εκάμναν τα κοπελλούθκια τζιαμέ! ΧΑΠΑΡΙΝ!!!!
 
Τωρά σινάουν τα πράματα των μιτσιών τζιαι οι ΟΗΕδες συντυχάννουν με τους αστυνομικούς τζιαι που τες δκυο πάντες.
 
 
Αν επέτυχεν έστω τζιαι έστι το στόχον του το κίνημαν (αφού επετεύχθην μιας μορφής τριμερής), πάλε καλά!