Σελίδες

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μετάβαση

Επειδή άμαν τα λαλώ είμαι αλαφροϊσιωτη (το αντζιελοσιασμενη εν δεδομένον)  έτο δαμέ τζιαι που πιο σοβαρήν πηγή:


Που το Red Notebook

Η Βολιβία κάνει την Coca Cola παρελθόν
Σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, πολλοί θεωρούν ότι η κυβέρνηση της Βολιβίας επιδιώκει να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας με μια πράξη συμβολικού χαρακτήρα, κυβερνητικοί κύκλοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι η απόφαση είναι οριστική
Του Δημήτρη Γκιβίση

Μετά τα Mc Donald’s, που αποσύρθηκαν από την Βολιβία πριν λίγους μήνες κλείνοντας τα 8 τελευταία υποκαταστήματά τους έπειτα από 14 χρόνια λειτουργίας, σύντομα η Βολιβία θα κάνει παρελθόν και την Coca Cola. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός εξωτερικών David Choquehuanca, η Coca Cola θα αποβληθεί στις 21 Δεκεμβρίου, το τέλος της θα είναι σε αρμονία με το «τέλος» του ημερολογίου των Μάγιας, και θα αποτελέσει μέρος των εορτασμών που θα σηματοδοτήσουν το τέλος του καπιταλισμού και την αρχή του κοινοτισμού και της «κουλτούρας της ζωής».

«Στις 21 Δεκεμβρίου 2012 είναι το τέλος του εγωισμού, του μίσους και της διαίρεσης. Το τέλος της Coca Cola είναι η αρχή του mocochinche (ποτό που φτιάχνεται από ξερά ροδάκινα) και της willcaparu (αναψυκτικό από καλαμπόκι). Είναι η αρχή μιας νέας ζωής γεμάτη αλλαγές και με σεβασμό όλων στη Μητέρα Γη», είπε ο Choquehuanca μετά από συνάντηση που είχε με τον Έβο Μοράλες πριν λίγες ημέρες. Οι εορτασμοί θα γίνουν στο θερινό ηλιοστάσιο στο Isla del Sol, που βρίσκεται σε υψόμετρο 4.080 μέτρων στη λίμνη Τιτικάκα, και όπως ανακοίνωσε η βολιβιανή κυβέρνηση ετοιμάζεται μια τελετή στο νησί του Ήλιου με τη συμμετοχή περίπου 50.000 αυτόχθονων από διάφορες χώρες.

Σύμφωνα με την «μακριά καταμέτρηση» του ημερολογίου των Μάγιας, στις 21 Δεκεμβρίου 2012 δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου, όπως λανθασμένα θεωρούν πολλοί, αλλά θα έχουμε το τέλος ενός πολιτισμού και την αρχή ένας άλλου καινούριου, που σημαίνει την πνευματική μετάβαση προς μια νέα συλλογική συνείδηση. Η πρώτη από τις επτά προφητείες, λέει ότι εκείνη την ημέρα η ανθρωπότητα θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ της εξαφάνισής της ως ένα σκεπτόμενο είδος στον πλανήτη, ή της εξέλιξής της προς την αρμονική ενσωμάτωση με ολόκληρο το σύμπαν.

Σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, πολλοί θεωρούν ότι η κυβέρνηση της Βολιβίας επιδιώκει να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας με μια πράξη συμβολικού χαρακτήρα, κυβερνητικοί κύκλοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι η απόφαση είναι οριστική. Να σημειωθεί ότι, ενώ αρχικά η εταιρεία αντιμετώπισε την υπουργική ανακοίνωση μάλλον απαξιωτικά, στη συνέχεια εκπρόσωποί της αναγκάστηκαν να αναδιπλωθούν, λέγοντας «θα σεβαστούμε την οποιαδήποτε απόφαση της βολιβιανής κυβέρνησης, όσο δυσάρεστη και αν είναι αυτή. Δεν μπορούμε να παραμένουμε κάπου αν είμαστε ανεπιθύμητοι».

(Για το copy paste τζιαι τες επιχρωματώσεις Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα!) - Φούλλλλλλλλλλλλλλλλλλλληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 σχόλια:

Disdaimona είπε...

Μα εγώ ενόμιζα ότι η εξαφάνιση μας ως σκεπτόμενο είδος εσυντελέστηκεν ήδη.

Πολλά αισιοδοξοι τουτοι οι Μαγια, διουν μας ακόμα λλιους μήνες!!!...:)

Πάντως μπράβο στους Μαγια για την πρόβλεψη, μεταξύ του καπιταλισμού τζαι της ηλιθιότητας ενικησεν το δευτερο.

Εσυ λαλεις να περιμένω ως τον δεκέβρη; :)

δηλαδη τον δεκέβρη εν να βρεσιει νουν;

zep είπε...

Εδκιαβασαμεν κοτζια μου ωραιο πραμα πουπανω τζιαι ηρτε η δεις να φερει την απαισιοδοξια.

Disdaimona είπε...

Μαναμου ζεπ μου συγνωμηηηηη....αληθκεια...ρε Μαγισσα ποτε εν να βρεθουμε να καμουμε οοοομμμμμμ να πεσει το συστημα; πριν τα μοχιτος...

εγινα ενοχλητικη ζεπ εννε; ξερω το. εσιει πολλους που μου το λεσιν...

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Είσαστεν αδιόρθωτοι τζιαι οι δκυο σας! :)

Κόρη όμορφη, το Δετζιέβρην εν θα βρέσιει νουν - αν είμαστεν τυχεροί εννά βρέσει νερά! Οι νούες (ατς, γλωσσοπλασία δαμέ!) εννά επικρατήσουν των ασιέρων! Ψηφίζω Μάγια σόρρυ - εν τζιαι συνονόματοι! :)

Όβερ Μοχίτος όποτες χέλεις να σου μάθω τα καινούργια μάντρα (το Ομμμμμ, εν έναν που τούτα)

Ζεπ, μείνε με το ωραίον, μάνα μου, τζι' άεις τη Δεις να μουρμουρά! :) Εννά την αναλάβω τωρά που είμαι στα πολλά χάϊ! Οϊ εν εκάπνισα τίποτε! Απλώς έκατάφερα κάτι που εν επίστευκα ότι εμπόρεια, αν τζιαι είμαι στη φάσην "το δκιάολο κάμνω τον κομμάθκια, αλλά εννά τα καταφέρω"! Καλλ μι μίρακλο σιέϊκκερ - ουπς μέϊκκερ!

Άτε πάω να κυκλοφορήσω τ' αθρωπούθκια - εφκήκαν μου γυριστρούλλικα τζιαι εν κάθουνται έναν τόπον!

Disdaimona είπε...

ΖΕΠ μεν θωρεις...

ε καλα εν να το πω εν αντεχω! το rednotebook εν ενα που τα βασικα μέσα δικτυωσης του Αλεξης Τσίπρας...

ε όι ρε κουμπαρε!!! ποούλλα ειπαν μας, εν να το ριξουμεν τζαι στη κοινωνική μεταφυσική τωρα;;; :))

ειπαμεν ως την ταντρα γιογκα τζαι τζεινο για λογους ερωτικής ευεξίας.

μα κυριε ελεησον :)

zep είπε...

Μαγισσα εγιω να μεινω με το ωραιο οτι τζιαι να λαλει.

Ομως εννα πρεπει να καμουμε τζιαι μεις κατι για τες 21.

Εγιω προτεινω να στειλουμε (ο Χριστοφιας δηλαδη) την αθλια φυλλαδα που λεγεται πολιτης και ολους τους αθλιογραφους της, στην Σιβηρια μαζι με τον στροβολιωτη, για να σηματοδοτηθει και επισημα το τελος του καπιταλισμου και η αρχη του κοινοτισμου και της «κουλτουρας της ζωης».

Disdaimona είπε...

αν θα πατε στου Στροβολιώτη να καμνετε ΟΜ εν το χάνω θέλω ναρτω....

εν να εσιει τζαι πορεία της εδον μετα; :))))

ρε ζεπ πειραζω την...μεν τα παιρνεις σοβαρά ετσι μαχουμαστεν συνεχεια..

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ζεπ, εννοείς το έννεν; Πάντως αν θα με πέψεις κάπου, προτιμώ την Βολιβία.

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Ππππππιιιιιιιιιιιι! Γίνεται πάρτυ δαμέ!

Ζεπ - ο στρατηγικός σχεδιασμός έρκεται οσονούπω! Με εξορίες έσιει με τίποτε. Τζιαι μάλιστα πολλά πριν τες 21 του Δετζιέβρη. Τζιείν' την ημέρα εννά έχουμεν βεγγαλικά - αν θέλει τζιαι η ΕΔΟΝ να κάμει πορείαν καλώς να ορίσει! Μόνο μεν μου κακοφανίζετε το Στροβ! Εν ψήφος που εν πρέπει να χαθεί στο δημοψήφισμαν - άδε ότι εν τζιαι οπαδός του Ήβο;!

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Στροβ ήνταλως τζι' έξερες ότι σε εσυνάφερεν ο Ζεπ; Είμαι νάκκον αχάπαρη για να μαθαίννω τζιαι γιω τα μυστικά

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Τζι' όμως ανεβρέθην! Περί Φουλλλλληηηηηη - ου ο λόγος! Πιο κάτω μήνυμαν του για να χαιρετίσει το λαόν του (όϊ ττταβάν - έν' νναιν τζιαιρός για κρομμύθκια)

Μά(γ)ισσα
Καλησπέρα ΣΟΥ! Τι γίνεται;

Δακάτω που είμαι, ο Blogger δεν μου επιτρέπει να [ΣΟΥ] στείλω σχόλια
[δεν ξέρω γιατί], γι' αυτό κι ένα σχόλιο που έγραψα, σου το στέλνω με
email και πλιζ ανάρτησ' το ΕΣΥ...


***************
Μά(γ)ισσα

Αγνοείται η τύχη μου, αλλά κι εγώ ο ίδιος! Είπα να αυτο-αγνοηθώ, ένεκα
τζιαι του καλοτζιαιρκού! Εφαντάστηκες μ' έτσι πυράες να πολιτικολογώ
κιόλας και μάλιστα μετά που θκιαβάζω τζιαι τον Strovolioti ;

***************
ZEP

Εξίασες να κάμεις αναφορά στο Μακάριο Δρουσιώτη, γνωστό και ως
"Κοριό" ... Εδώ και κάποια χρόνια ονομάζει τις εμπάθειες και τα
αντι-Χριστοφιανιακά απωθημένα του, <>...

Woofis είπε...

Μαϊ ντίαρ γουϊτς, άφησ'την κόακόλαν τζιαι τον Τσιάβες (μα εν εθκιάβασεν Τρότσκι τούτος;) τζιαι πε μας για τες θκιό πανσελήνους του Αούστου.