Σελίδες

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Πάτερ Αμάρτησα



Που τον Όμιλο Ελεύθερης Σκέψης - όπως εποσταρίστειν που τον Σ. Π.


Εάν επίστευκα τζιαι επήεννα σε εξομολόγο, σαν'ννα μεν ηβρίσκω πολλά πράματα που εν θα του ελάλουν.

Καταρχήν ο ίδιος θα διέπραττεν αμαρτία των μμαθκιών - σόρρυ εν τα γονίδια που φταιν που είμαι μια κούκλα μια θεά. Ακρίβως, για τούτον το λόγο θα δίεπραττεν αμαρτίαν των αυτιών με τζιείνα που θα άκουεν. Μάλλον θα έκαμνεν τζιαι "αισχρές χειρονομίες" στον εαυτόν του τζιαι σε μέναν ........ αν με εμούτζωννεν. Ορκίζουμαι, πάντως στην κρυστάλλινη μου σφαίρα, ότι η σπατζιά έσιει τέλεια το ίδιον εφφέκτ με το λιβάνι! Εγγυημένα πράματα, όμως, ααα! Τζιαι σίουρα δκιαβάζω τα "μαθήματά", αλλά εν νομίζω να εν τα ίδια που εννοούνται δαμέ.

Εν διευκρινίζεται αν οι αμαρτωλοί χοροί χορεύκουνται δημοσίως ή ιδιωτικά. Αν' νναι ιδιωτικά, εν εντάξη έν' νναιν;

Τα γέρημα, ποιά εν τα αμαρτωλά κινηματογραφικά τζιαι θεατρικά έργα; Οι μονόλογοι του αιδοίου, εν εντάξει; Εννοώ να δκιαβάσω το βιβλίον αμμέν γίνεται να το δω;

Ο μοναδικός λόγος βασικά που εν πηαίννω εν επειδή εν θα εμπόρια να "αθθυμηθώ ΟΛΑ μου τα αμαρτήματα". Εξάπτεται η περιέργεια μου για την τιμωρίαν πάντως:

Χμμμμμ, πόσους αιώνες κάνοναν μπορεί να βάλει ένας εξομολόγος; Ακριβώς τόσοι τζιαι για μένα

Τζιαι πόσα χρόνια νηστεία;; Δαμέ εννά δυσκολευτούμεν λλίον, εννά τα κόψω ούλλλα - έκοψα το κρέας, ότι έσιει γλουτένη, τη ζάχαρη, ήντα μπου έμεινε σιόρ! Εννά κόψω τζιαι τα χορτούθκια;!

Ντα αν μμου βάλει τζιαι μετάνοιες, ήνταλως εννά τες κάμνω αφού εν πάω εκκλησιά; - τζιαι εν εννοώ μόνον τες Κυριακάες. Πάντως το να μεν κοινωνώ τ' άχραντα Μυστήρια, ήρτεν με αυθεπιβολή, οπότε είμαστεν εντάξει!!!

Τούτος ο κώδικας αφορά σε μωρά - δηλαδή διούν' τον τζιαι επιβάλλουν τον σε μωρά. Εεεεεε, ένναιν κακοποίηση τούν' το πράμαν;! Εν θα έπρεπε να γίνει τίποτε αυτεπάγγελτα;!

Χαλόου!!!!

4 σχόλια:

Woofis είπε...

Βάϊ βάϊ! Έχω θκιό αμαρτωλά, βουττημένα μεσ'το βούρκον!
Εντυθήκαν μασκαράες τέσσερις φορές ως τωρά (Γουϊνι τζιαι Γκαρής την τελευταίαν). Όσον για κλωτσοκόπημαν του αδερφού τους, ούλλην την ώραν!!!

postbabylon είπε...

haha!
de tziai dame:

http://post-babylon.blogspot.de/2010/01/blog-post_15.html

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...


Ταπαγούφη, μα λαλείς τα μωρά βουττημένα στην αμαρτίαν τζιαι στο βούρκον;!! :) Ας πούμεν εσού κάμνεις ούλλα που λαλεί τζιαμέ, ααα;! :) Γουϊνη τζιαι Γκαρής για να επιβεβαιώννουν ότι εν δίδυμα; :)


Κόρη Ποστ, επήες, ήρτες, είσαι καλλύττερα; Άρα τούν' το ισκλίκκιν κυκλοφορά εδώ τζιαι γρόνια. Ενόμισα ότι ανακάλυψα την τασιηνόπιτττα για πολλοστήν φορά :) Άμαν εν εκαταφέραν οι "μουτζιαχεττίν" μανάες μας να μας κάμουν θρήσκες τζιαι μεινίσκουμεν τζι' οι δκυο με το στόμαν ανοικτόν με έτσι φαινόμενα ..... "γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα" - εε υπάρχει ελπίδα!

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Ααα τζιαι ξεκινώ να μαθαίνω κρυοχωρίτικα! Ως τι να δειθεί η γλώσσα μου κόμπο :)