Σελίδες

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ξεβράκωτος στ' αγγούρκα!



Νομίζω ότι πλέον είδαμεν τα ούλλα (όϊ τέλεια, εν δυνατόν;)

Πιάννω τον καφέ τζιαι κάθουμαι να δκιαβάσω ειδήσεις. Ποτζιεί ποδά θωρώ το άκρον άωτον σε τίτλον:

Street party ετοιμάζει ο Αναστασιάδης!

Ξεκινώ τζιαι γελώ γιατί παρουσιάζεται παντές τζιαι μιλούν για την πρώτην πατημασιάν στον πλανήτην Κρόνο - να μεν πω στον Ήλιο!

Αμέσως έρκουνται στο νου μου, παλιόττερα πάρτυ της συγκεκριμμένης παράταξης τζιαι των οικείων της σε κάτι αμάν κι'ουάου κλαπ, άτε έναν μια φάση στη Στασικράτους/ Μνασιάδου στα πολλά χάϊ της, κλπ. Μόλις τελειώνει η 'ανάκληση' πιάννει με τραντακτό γέλιον, άμπα τζιαι εσκεφτήκαν τη Φανερωμένη λαλώ! Τζιαι προχωρώ να δκιαβάσω που εν το πάρτυ -- νναι, νναι σίουρα, εννά πάω βουρητή, άμπα τζιαι χάσω.

Τζιαι νναι, το Street party που ετοιμάζει ο Αναστασιάδης, εν στη Φανερωμένη!!!!!
Ήντα μπο ρε κοπέλια!! Αθθυμηθήκε οξά ανακαλύψεται τη Φανερωμένην τωρά;! Πριν λλία χρόνια εκκλησιάν τες Κυριακάες εν επηαίννετε τζιαμέ γιατί εν ήταν "in" - τωρά κάμνετε μου τζιαι πάρτυ;

Οξά εντάσσετε το στα πλαίσια της "Καθαρής Πόλης"; - Εκαθαρίσετέ την που το Occupy, τωρά εννά την καθαρίσετε τζιαι που τα παιδκιά που την εζωντανέψαν τζιαι εκάμαν την τον πιο όμορφο συλλογικό χώρο της πόλης που τζιαι στο πέρασμά σου να ένει εν μπόρεις να μεν ησταματήσεις να παρακολουθήσεις τα όμορφα που τζιείνος ούλλος ο κόσμος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ εδιεκδήκησεν τζιαι εκατάφερεν να δημιουργήσει τζιαι να διατηρεί τζιαι να επεκτείνει τζιαι να καθιεωρώνει ως ένα σύγχρονο χαρακτηριστικό της περιοχής;

Το επόμενο στάδιο ένει να ζητήσετε που τη Σκαπούλλα, να σας τοιχοκολλήσει προεκλογικές αφίσες τζιαι που το ράδιο Μανώλης να σας κάμουν ραδιοφωνικές διαφημίσεις! Δαμέ ο ίδιος ο Μανώλης, εννά φκει πόξω που τες ρίζες του τζιαι να ξεκινήσει να βουρά να φύει, μόλις πάτε, για να μεν το μϊάσετε!

Τόσος εν ο σεβασμός σας που ούτε καν εσκεφτήκετε ότι τα παιδκιά τζιαμέ έσιει τόσον τζιαιρόν που διασκεδάζουν τζιαι λειτουργούν κάθη μέρα τζια κάθη νύκτα; Εν το σπίτιν τους, ρεεεε, εν το σπίτιν τους!!!!

Ε καλό, αφού πάτε απρόσκλητοι έσσω τους, να συνάξουν τα ππουρτού τους τζιαι να μεταφέρουν τα παρτούθκια τους τζιαι τες δημιουργίες τους έσσω σας. Τζιαι οι χορηγίες για δείπνα που την Τράπεζαν Κύπρου να παν για την οικονομικήν ενίσχυση του κυπριακού κοινωνικού κινήματος! Να βγκει τζιαι κάτι καλόν που τούτην την ιστορίαν τουλάχιστον

Άσιοϊλε! - "θέλουμεν τούντες πόλεις καθαρές που παλιούς τζιαι νέους φασισμούς",

θέλουμεν ΤΟΥΝ'ΤΗ ΧΩΡΑ καθαρήν που παλιούς τζιαι νέους φασισμούς



2 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Εν καλή ιδέα την νύχταν τζιείνην τα παιθκιά της φανερωμένης να καλέσουν κόσμον με πολυπολιτισμικόν περιεχόμενον σε καμιάν Χάι γειτονιάν ή έξω που τα γραφεία του Αναστασιάδη :))

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Ακέρα, ο Μανώλης υπέστην αξιοπρεπώς την ηχορύπανσην του Σαββάτου τζιαι τα παιδκιά της Φανερωμένης επαναλάβαν τα καθιερωμένα τους με ζιβανία τζιαι ψήσιμο. Τωρά αν κάποιες καππούες τζιαι λακαρισμένα μαλιά ετουμιανιαστήκαν λλίον που την καπνίλλα - εεε ήντα μπου να γινεί; εν τζιαι τούτα μες τη ζωή :)