Σελίδες

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Καππάτζιην!

Εεε ο μαζοχισμός δεν έσιει όρια!!! Τζιαι εννοώ το δικό μου!! (Όχι καμία σχέση με SM τζι' αξέσσορις!!!)

Κάθουμαι τζιαι θωρώ την απευθείας σύνδεση του νέου πανηγυρικού των 'αγανακτισμένων - αφυπνισμένων' .που το Σίγμα παρακαλώ!!!

Κάμνει κάλυψη ένας δημοσιογράφος τζιαι σχολιάζει: "Μπορώ να πω Χρύσανθε (αναφέρεται στο Τσουρούλη για να μην ξεχνιόμαστε!), ότι τα συνθήματα είναι κόσμια και οι παρευρισκόμενοι αξιώννουν παραίτηση της κυβέρνησης Χριστόφια".

Τούτον εν σημαίνων μετά τζιαι τη συνέντευξη του παππού τζιαι της αρφής του Αντώνη Χαραλάμπους  του 13ου νεκρού του Μαριού που εν στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης (εξού τζιαι το καππάτζιην!)


Τούντο τελευταίο το 'αφυπνισμένοι' γιατί μου φέρνει συνέχεια στο νου Πεφωτισμένη Δεσποτεία τζιαι Ιερά Εξέταση;;; Ου Γριστός εννά μας κρούσουν ούλλες πάλε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Στην πυρά στην πυρά με τις ξενέρωτες;;;;;;;;;;;;



2 σχόλια:

Anef_Oriwn είπε...

Εσύ που είσαι τζιαι Μάγισσα, κατύshη σου! Ayto da fe!!!

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Άνευ, τηλεφώνα της πυροσβεστικής!!!!!!!! Τζιαι βκάλε τζιαι ανακοίνωση στες εφημερίδες για την επικινδυνότηταν του φορτίου, γιατί εννά έσιει νέους αγανακτισμένους - αφυπνισμένους να ζητούν παραιτήσεις!!!!

Για τες μάγισσες, μεν φοάσε τίποτε!!! Είμαστεν όπως το φοίνικαν εμείς, αναζωπυρωνούμαστεν τζιαι γεννιούμαστεν που τες στάχτες μας!!!! :)