Σελίδες

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Το ροζ στριγκάκι!

ΚουϊζΖΖΖ: Ποιός εν ο πραγματικός λόγος που εδιαλύθηκεν η 'συνεργασία' ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ;;;;;; Οέο;;;;

Ο τίτλος αποτελεί μιάν ένδειξην!!!!

Άτε να δω ποιος εννά δώκει πάνω!!! Τζιαι νναι εν κουτσομπολιόν!!!

18 σχόλια:

Disdaimona είπε...

ήθελεν ο Νικόλας την Ειρήνη τζαι εκουπάνισεν τον η Φωτεινή.

νεος είπε...

Εγέλασεν κανένα αριστερό ομορφόπαιδο της Ροντίκας;

Disdaimona είπε...

έκαμεν τρελλίτσες ο Κενεβέζος με την Ελενα Ευσταθίου τζαι επενέβη η Αιμιλία μέσω της κόρης του Τάσσου.

Disdaimona είπε...

κόρη μα επήες θάλασσα τζαι αφηκες μας εμάς δαμέ να σπάζουμεν για το ρος στριγγάκι;

εκόψαν τον Κατσουρίδη με την Αθηνά Κυριακίδου τζαι έσπασεν η συγκυβέρνηση γιατί το ΑΚΕΛ εν άντεχεν άλλον σκάνδαλο με στελέχη του!

Anef_Oriwn είπε...

Οοοπππααααα .... και ... Χχχμμμμμμ....
Ροζ σκάνδαλο μυρίζομαι εδώ [προφανώς ένεκα της ύπαρξης και «ροζ στριγκακίου»] ... Κι ανάλαβε η Αριστερή blogger-ική διανόηση [η Σαλαμιώτισσα Μάγισσα, η Σεξ-πυρ-ική Disdaimona κι ο ονειροπόλος Νέος], σε ρόλο σεξο-ντετέκτιβ’s, να διαλευκάνουν την όλη υπόθεση!!!
Πάντως αυτό που λαλεί ο Νέος για «αριστερό ομορφόπαιδο» και μια γενικότερη αλλά και ειδικότερη έφεση εμάς των Αριστερών προς τες “ομορφιές” του ανατολικού μπλοκ. με βάζει σε υποψίες ... Όμως συντρόφισσες και σύντροφοι. το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι το «ροζ στριγκάκι»!!! Ποιας ήταν και που βρέθηκε [ίσως πεταμένο ή ξεχασμένο]; Ή μήπως το φορούσε και κανένας ‘ρσενικός(;); Έχω την άποψη ότι η Blogοδέσποινα η Αντζιελοshασμένη, θα ‘πρεπε να συνοδεύσει το ερώτημα του «ΚουϊζΖΖΖ» της [ή μάλλον της έρευνας της για το μέγα αυτό πολιτικό σκάνδαλο πολιτικής] και με σχετικό φωτογραφικό υλικό. Ετσι θα μπορούσαμε κι ΕΜΕΙΣ οι επίδοξοι και φιλόδοξοι στριγκο-ντετέκτιβ’s, να σχηματίσουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη για την υπόθεση! Αν το βλέπαμε [λέμε τώρα] φορεμένο σε γυναικεία οπίσθια, τότε μπορεί κάτι να θυμόμασταν - εκτός κι αν έχουμε πάθει αλτζχάιμερ ή έχουμε δει τόσα πολλά που συγχύζουμε ποιο είναι ποιας. Εγώ πάντως έχει μέρες που προσπαθώ να θυμηθώ σε ποια ανήκει το συγκεκριμένο string που φαίνεται στην photo στο link: http://2.bp.blogspot.com/_w-kQDahPQTk/S4gFNbd2iYI/AAAAAAAAIAw/rjqOYrxk6fk/s400/viotia1.jpg], αλλά ματαίως – η μνήμη μου δεν με βοήθα!!! Γι’ αυτό κι εγώ δηλώνω αδυναμία να συνδράμω στην επίλυση του συγκεκριμένου ροζ «ΚουϊζΖΖΖιού». Άστε που το μυαλό μου μπλοκκάρει μπροστά σε τέτοια ροζ θέματα [και προ πάντων μπροστά σε τέτοιες ροζ θεάσεις]!!!

Μάγισσα, λαλείς το θέμα να πάει κάπως πίσω και να ‘χει σχέση με την κλοπή της σορού του Τάσσου;

Πολλήν αγωνία πάντως η DIS
Εγώ [αν και χώρκατος] υποψιάζομαι πως σε κάποιον [κομματικό] γραφείο όπου έγινε [κάποιο βράδυ] σύσκεψη στελεχών των κομμάτων ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ [γα το μέλλον της συνεργασίας] πρέπει να βρέθηκε το πρωί [από την καθαρίστρια] πεταμένο στο πάτωμα ένα «ροζ στριγκάκι» ... [Ξέρετε που λαλούν ότι το ΔΗΚΟ συμπεριφέρεται σαν την πουτάνα ...]
Κι έχει σημασία να ξέρουμε αν αυτή η εύρεση [του «ροζ στριγκακίου»] έγινε κοντά στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!!!

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Όππαρέλλο!!!

Το ροζ στριγκάκι πλησιάζει επικίνδυνα τη δημοτικότητα των ηλίθιων αποριών!!!! Εν επίστευκα για τέθκοιο ανταγωνισμό!!! Εννά το κάμω τζιαι γκρουπ στο φατσοβιβλίο!!! :)

Η Δεις επλησίασεν με το πρώτο σχόλιόν της: Έσιει να κάμει με Νικόλαν - ομολόγησα το πάθος μου στους Νικολήες τζιαι στον Άνευ. Επίσης, επλησίασεν τζιαι με όνομα που αναφέρει πιο κάτω. Κόρη εν είμαι παραλία - έμεινα να λύσω που την πυρά ως συμπαράσταση! :) έσιει γάμους - κανένας εν μ' ακούει για ελεύθερη συμβίωσην τζιαι κανεί περιπλοκότητες!

Νέε, τα αριστερά ομορφόπαιδα 'παίζουν' παραπάνω σε φοιτητικές εκλογές. Ευτυχώς που εμπήκαν κάποια τζιαι στη βουλή για να αποκτήσει παραπάνο ενδιαφέρον η ολομέλεια που να φαντάζουμαι τον αγαπημένο μου ανεξάρτητο βουλευτή με ζαρτιέρες, πουά γραβατούα του κλόουν τζιαι καρώ στηθόδεσμο με μαύρην δανδέλλα!!

Φούλλη (Anef - ούλλη!), έννεν έρευνα! Ξέρω την απάντηση. Εν κουϊζ για να αποκαλυφθεί ότι εσού τζιαι ο νέος εν είσαστε της επαγρύπνησης!! :) Εγιώ που συνεργάζουμαι με την KGB - μεν ακούεις πελλάρες ότι εν υπάρχει - παίρνω τζιαι πληροφορίες απ' έσσω!!! Όσο για το μπλοκκάρισμά σου, νομίζω μαζί με το παστέλλι τζιαι το λίζο εννά σου φέρω τζιαι ροζ στριγκ!!!! Τα οπίσθια που εννα το φορούν δκιαλέεις τα εσού!!! :)


Αλλή μια ένδειξη: Εν εβρέθηκεν πεταξούμενο - μιλούμεν πάντα για το ροζ στριγκάκι - σε γωνιές και κυρίως όχι της Εζεκία Παπαϊωάννου!!!! Εβρέθην στο Μαρί!!!!!

Ε ρε παιδκιά, πόσες άλλες ενδείξεις;;;;; Ήντα Αριστερή Διανόηση τζιαι στριγκο-ντετέκτιβ είμαστεν;;;; Εν πολλά απλό!!!!

Anef_Oriwn είπε...

Μαρί → Μάριος → Κκάρογιαν!!!
Μαρί → Μαρία - ?????? → [Μαρία Πενταγιώτισσα» - http://www.veggos.gr/menu/cinema/08/08.htm]
Κάτι μου διαφεύγει ... Κάτι υπάρχει που δεν το πιάννω ...

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Fούλλλη εξέφυγές!!!! :) Το Μαρίν εν το πραγματικόν Μαρίν τζιείνον δίπλα που το Βασιλικό που εκράγηκεν πρόσφατα!!! - Κοντέϊνερ, έρευνες, 13 ήρωες, πλοιάρχος υπερήρωας, αγανακτισμένοι - ριμέμπερ;;;;;

Γυναικείο όνομα: όϊ τόσο συνηθισμένο όσο το Μαρία (και κυρίως Πενταγιώτισσα!!!!)

Βάρτα ούλλα μαζίν όσα είπα τζιαι ήβρες το!!!! Εν πολλά απλό, γι'αυτό σταμάτα να σκέφτεσαι περίπλοκα!!!!

Άτε διώ αλλή μια νύκτας τζιαι στέλλω σας ι-μέιλ!!!!! :)

Anef_Oriwn είπε...

Εγώ μόνο την ξανθιά Μαρί Κωνσταντάτου, ξέρω!!!
Φαίνεσται μου όμως ότι εν με είδες ακόμα σε «ξε-φευγάτη» κατάσταση! 
Τέσπα ... Θα αναμένομεν ...

Disdaimona είπε...

απαναία μου!

Νικολά τζαι Αιμιλία;! τζαι ήβρεν τους η Ευσταθίου σαν έκαμνε γυρίσματα για μια σειρά κοντά στο Μαρί! ήβρα το;

ανευ, πίστεψε με, εν για να μεν θωρώ κάτι άλλα που γίνονται σήμερα τζαι να φουτουνιάζομαι που γράφω τούντες πελλάρες.

εν τόσα πολλά τα στριγκάκια μες την πολιτική που εν μου καμνει καθόλου μα καθόλου περιεργεια πλεον το οτιδήποτε!

Anef_Oriwn είπε...

DIS,

«Πίστεψε με»! Η φτώshεια [τζιαι οι όποιες δυσκολίες τζιαι τα όποια αδιέξοδα – μαζί και η πνευματική μας ταλαιπωρία από τις φανφάρες, τις αμετροέπειες και τες εθνικιστικές εξάρσεις των “Αγανακτισμένων”, αλλά και των πολιτικάντηδων της (κεντρο)Δεξιάς ] θέλει καλοπέραση! Τζιαι το χιούμορ, τζιαι οι όποιες «πελλάρες» που ενίοτε διανθίζουν τα κείμενα και τον λόγο μας είναι τρόπος να ξεφύγουμε από τις (εφτά] πληγές που μας κυνηγούν από τότε που δηλώσαμε αριστεροί και σκεφτόμενοι άνθρωποι!
Αλλά ΜΑΣ είμαστε και λάτρεις των ομορφιών της ζωής!!! Κι αδικούμε τους εαυτούς μας όταν τις προσπερνούμε ...

Disdaimona είπε...

αλοίμον..ήντα εφκαλαμεν τζαι όνομα ότι είμαστε αγέλαστοι, εν το ξέρεις;

εν που εν θωρούν τζαι εν ακούουν λάιφ αν γελούμεν ή αν δεν γελούμεν

ένιγουέι εγώ εν είμαι φαν των ροζ στιγγακίων... σαν πει άλλο χρώμα η μάγισσα! :)

Anef_Oriwn είπε...

«εν που εν θωρούν τζαι εν ακούουν λάιφ αν γελούμεν ή αν δεν γελούμεν» - εν που εν είδαν τζι’ ούτε ακούσαν την Μά(γ)ισσαν να γελά!!!

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Μα ήντα μπου γίνεται δαμε;;;;;;;;;;;;

Εδέκτηκα κόσμο σπίτιν, εμαϊρεψα, ετάϊσα, εκαθάρισα, εσάστικα, επήα γάμον, εχόρεψα τζιαι ήρτα για την καθιερωμένην αποφόρτισην τζιαι κόμα εν έσιει απάντησην;;;;;;;;

Φούλλλλη, σκέφτου να γελούμεν εγώ, η Γιρλάντα τζιαι από τι υποψιάζουμαι τζιαι η Δις στην ίδια ..... συχνότηταν τζιαι ένταση!!!! Ακόμα τζιαι η Τουρκία εννά φοηθεί να κάμει πόλεμον για τα πετρέλαια τζιαι τα κάζια!!!!!!!!

Δεις, εσένα σου στέλλω κοτσιηνούϊ στριγκάκι! Γενικώς δκιάλεξε εσύ το χρώμαν τζι' ννα τά' βρουμε!!

Τελευταία ένδειξη πριν πάω να ππέσω: Ποιος είδεν την ταινίαν An officer and a gentleman;!!! Ριτσιαρντ Γκηρ στα νιάτα του, εεε καμία σχέση! Ο τίτλος εν που έσιει σημασία τζιαι μια θεά του Ολύμπου!!!!

Πρωϊν πρωϊν θα σας φτιάξω τη μέρα με μιαν καλημέρα τζιαι την απάντησην!!!

Φιλάκια!

Aceras Anthropophorum είπε...

To ρόζ στριγκάκι είναι άνδρα. Τζιαι μάλιστα αστυνομικού. Την παραίτησην των Δηκοϊκών υπουργών επρόκάλεσεν ο Πολίτης δύο εφτομάδες πριν να παίξει η πόμπα στο Μαρίν βάλλοντας μιαν άλλην πόμπαν στην ζωήν ενός έντιμου ανθρώπου καταστρέφοντας του την πολιτικήν του καριέραν. Το Μαρί ήταν η πρόφαση.

Η Κύπρος θα γινεί χώρα πολιτισμένη όταν ο κάθε άθρωπος θα κάμνει έρωταν με αυτόν που επέλεξεν το ένστιγκτον του τζιαι δεν θα κόφτει κανέναν, καμιάν εφημερίδαν, ούτε τζιαι τον θεόν. Τζιαι ελπίζω να εν η αριστερά που θα ωθήσει την κοινωνίαν σε αυτόν το άλμα.

Η βρωμιά του Πολίτη δεν έχει πυθμέναν θα έλεεν τζιαι ο λόγιος Ομήρου αν του το εκάμναν τζιείνου.

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Acera σιερετώ σε. Στη βερσιόν που ξέρω τζιαι για την οποία 'έσυρα' αλληγορικά εν γεναίκας. Αν είσιεν να κάμει με τούτον που λαλείς εσύ εθθά έκαμνα τίποτε.

Όπως είπεν τζιαι η Δεις κάποια φάση αναφερόμενη σε πολυκοινοτική κυβέρνηση, ποννά γίνει τούτον που αναφέρεις εσύ, εννά με πάς τη σκούπα να κάμνω κούρσες ζικ ζακ με τα πέπλα του ουράνιου τόξου ν'ανεμίζουν στους αιθέρες!

Ανώνυμος είπε...

Τα όνειρα μου κόκκινα (ΑΚΕΛ) τα όνειρα σου άσπρα (ΔΗΚΟ) στιγκακια μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ρος…

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Πατίνιε καλωσόρισες. Τούτον εν αυτόφωτα ροζ!