Σελίδες

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Φιού!!!! Τωρά επείστημαν!!!!

Τωρά που το εδκιάβασα τούτον, ησύχασα!!! Πόσην λασπολογίαν να αντέξει τούτος ο καημένος ο άδρωπος!!! Είπεν να βάλει μιαν υποψηφιότητα για να δράσει κατά της "θλίψης"  του τζιαι ευκάλαν τού το που τα μάθκια!!!! Εν αντρέπουντε λέω' γω!!!

Άμαν το δεις ολοκληρωμένον το σλόγκαν ένναιν ρατσιστικό! Ρατσιστικό γίνεται μόνον άμαν απομονώσεις το έναν μέρος τζιαι κατά προτίμησην το δεύτερο! Γιατί το πρώτο μέρος μόνον του, εν μπόρει να χαρακτηριστεί ρατσιστικόν αφού εν αναφέρεται σε "ράτσες". Μόνο "διακριτικό" (που το "κάμνω διάκρισην") άτε το πολλύν πολλύν "τοπικιστικό" (που το διαχωρίζω τους αθρώπους βάσει του χωρκού καταγωγής τους), μπορεί να χαρακτηριστεί!

Τζιαι ας έρτει κανένας να μου πει ότι εν υπάρχουν "αυτόχθονες" κάτοικοι ενός τόπου!!! Όϊ ας έρτει!!!!! Πιάε να πούμεν, τες Καμάρες, τες Κότσιηνες, τες Άσπρες, το Στρόβολο γενικόττερα!!!! Ακόμα τζιαι την ίδια την "δευτερεύουσα"!!! Τσιάκκαρε ούλλων το γενεολογικό δέντρο, για να δεις ότι εν ούλλοι αυτόχθονες οι "άσπροι"!!!! Ούλλοι Αχαιοί τζιαι Μυκηναίοι!!! Κάμε τους τζιαι ένα DNA τεστ να το επιβεβαιώσεις τζιαι επιστημονικά! Όϊ να μου λαλείς ήρταν οι ..... "μούζες" (εν χαρακτηρισμός στον τοίχο του φατσοβιβλίου του γιου της μάμμας!)  για να "εκτοπίσουν" με "απαράδεκτον" τρόπον (εσύρναν πέτρες, εφκάλλαν μασιέρκα, αννοίαν σπίθκια με κότσιηνα φωτούθκια, εφτύνναν, ετζιυνηούσαν!!!!) τους πρωτευουσιάνους!!!

Εν έτσι οι πρωτεύουσες της Ευρώπης;!!! Όϊ πέ μου!! Εν έτσι;!!!! Αν πάεις δηλαδή στο Παρίσι, θωρείς άστεγους τζιαι φτωχούς;!!!! ( πριν να τους σατζιάζουν πας τα φόρτηγα τζιαι να τους πουκουππούν στα περίχωρα για να μεν φαίνουνται!), Αν πάεις εις τες Βρυξέλλες - τη ψυσιήν της Ευρώπης - τζιαι περάσεις πόξω που το Gare du midi για παράδειγμαν, έσιει περίπτωσην να δεις πότούτους ούλλους;!!!! Εντάξει εν η Grande Place o κεντρικός πυρήνας, εννά μου πείτε!!! Αλλά πάλε, εν θωρεί κανένας έτσι "λέραν"!!! Να μεν πιάω τωρά ούλλες τες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τζιαι να πηαίνννω!!!


Τζιαι διευκρινίζω: Εν τζιαι για τους ξένους τζιαι την παρουσίαν τους που θλίβουμαι!!! Όϊ φυσικά!! τον πολιτισμόν τους σέβουμέ τον (παρόλον που εν "μαύροι", "απολίτιστοι", "βρωμούν", "πιάννου μας τες δουλειές μας")!! αλλά καταντούν την πρωτεύουσαν "δευτερεύουσαν" με απόδειξην "ότι ο κεντρικός της πυρήνας έγινε το καταφύγιο των μεταναστών"!!!! Τζιαι η έννοια μου η μεγάλη εν "η αναβάθμιση τούτου του κέντρου "με την επάνοδο των δημοτών της"!!! Γιατί δηλαδή η Στασικράτους να μέν' νναιν εις τη Λήδρας;;;! Τζιαι γιατί η Ονασαγόρου να μεν γίνει Μνασιάδου;;!!!! 'Ντα το Max Mara  εν' να σύρνει τα φέσια του να μεταφερθεί κάπου πιο κεντρικά;!!! Πιο κοντά ....... στο δημώτην έναν πράμαν!!!!!!


Εν διαστρέβλωση λαλώ σας!!! Εγιώ είμαι λεβέντης!!!! Τζιαι "οι απόψεις μου αυτές εκφράζουν και την πλειοψηφία των συνδημοτών μου"! Τζιαι επειδή εν αδιαφορώ για τη βελτίωση της εικόνας (πάλε τούτη!!!!!) της Λευκωσίας, σε αντίθεση με τούτους ούλλους που "κόπτοντα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ξένων", εσύναξα τα ππουρτού μου τζιαι εμετακόμισα στη Φανερωμένη!!! Έτσι για να σας δείξω ότι είμαι ένας λεβέντης!!!! Τζι' ότι τζιαι ναν, ο λόος τ'αδρώπου ένει!!!!

Ευτυχώς που τούτος ο άθρωπος πιερώννει τζιαι επικοινωνιολόγον να του λαλεί πως να προσεγγίσει τον κόσμον!!! (Όϊ σκεφτείτε αν μεν είσιεν επικοινωνιολόγον!!!!!) Ευτυχώς που υπάρχουν τέθκοιοι υποψήφιοι για να μεν παραμείνει η κατάντια της Λευκω Ασίας έτσι όπως ένει!!!!!!

Εγιώ είμαι πιο Ώριμος!!!!!!


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.sigmalive.com/ekloges2011/news/444183

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΦΑΝΟ ΛΕΒΕΝΤΗ, τον μοναδικό λεβέντη υποψήφιο. Δε θα περάσει η πολιτική της λάσπης και αμαύρωσης της υποψηφιότητάς του. Εμπρός για μια καθαρή και λευκή Λευκωσία. Όλοι οι δημότες της Λευκωσίας στα σπίτια τους. Να εγκαταλείψουν τα μέγαρα που έκτισαν στη Λακατάμια, τον Στρόβολο, την Ανθούπολη και τον Αρχάγγελο και να επιστρέψουν στη Λήδρας. Έξω οι ξένοι από τη Λευκωσία!!!!!

Γιρλάντα

Anef_Oriwn είπε...

Εμπρός με τον Λεβέντη για να επανέλθει και η Σούτσου και η Πενταδακτύλου στες δόξες τες παλιές τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε σε καλό δρόμο: ο πρίγκιπας ανησυχεί, έπιασε πανικός τις ευρωκότες και σερβίρουν τις γνωστές ασυναρτησίες, πολύ σχετικές με τις δημοτικές εκλογές: το Μαρί, η οικονομική κρίση, ο κοινωνικός διχασμός!!!!

http://www.politis.com.cy/cgibin/hweb?-A=214204&-V=articles

Γιρλάντα

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Ποιούς άσπρους Γιρλάντα μου;;;!!!! Αν' νναιν έτσι σιονούθκια, περνώ τζιαι γιω για Σκανδιναυή!!!! :)

''Θέλουμε δήμαρχο που να μπορεί να κάνει έργα, να μπορεί να βρει δικούς του πόρους από την Ευρωπαϊκή Ενωση..." τάδε έφη Συλλούριος ο Μέγας! Τζιαι εννοείται συμφωνώ μαζίν του: βλέπε Πολυδύναμον Λευκωσίας, βλέπε Τακτακαλά, βλέπε νέο δημοτικό μέγαρο Λευκωσίας! Ούπς, μα τούτα εν τα έκαμεν ο πρίγκηπας!!!


Φούλλλληηηηη!!!!! Ζήτω η Πενταδακτύλου!!! Ζήτωωωω!!! Ζήτω η Σούτσου! Ζήτωωωω!!! Εννοείται ότι η αναζωογόνηση τούτων των περιοχών εννά επιτευχθεί με την οικοδόμησην του νέου καθεδρικού ναού! :)

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Τωρά που αθθυμήθηκα: τούτον (τον πρίγκιπα της Στρακκικής όχθης) εν τον εβαώσαν έσσω γιατί όποτε εκυκλοφόραν τζιαι άννοιεν το στόμαν του εχάννε ψήφους, αντίς να τους κερδίζει;;! Ήνταλως τζιαι εκυκλοφορήσαν τον τωρά;!

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο debate στο Mega!!! Ο πρίγκιψ παπαγαλίζει και μηδενίζει. Go Ελένη, go!!!!

Γιρλάντα

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

εν τζιαι μηδενίζει!!! Ισοπεδώνει απλώς! Εσύγχισεν το δήμο τζιαι τες λειτουργίες του με τη διοίκηση τζιαι διαχείρισην της κόα κόλα τζιαι του γκλόρια!!! Εσύγχισεν το φόρον ιδιοκτησίας που μπαίνει που το κτηματολόγιον με το τοπικό σχέδιο Λευκωσίας (που αφορά τη μείζονα Λευκωσία!!!!" τζιαι νομίζει ότι η Ε.Ε. κάθεται τζιαμέ τζιαι καρτερά τον να του δώκει ριάλλια!!!

Ανώνυμος είπε...

Τούτο εν ακριβώς το πρόβλημα του, ότι νομίζει ότι ο δήμος εν ιδιωτική εταιρεία. Άγια ολάν.
Αθκειάβοστος, αχάπαρος, ούτε τα στοιχειώδη εν μπορέι να κατανοήσει.

Γιρλάντα