Σελίδες

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Σύμφωνο Συμβίωσης

Ας τους πει κάποιος (αφού το γράφοει τζιαι στο άρθρο) ότι το σύμφωνο συμβίωσης ΕΝ'ΝΝΑΙΝ μόνο για ομοφυλόφιλα ζευγάρια αλλά ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΕΥΓΑΡΙ που εν θέλει/ εν επιλέγει γάμους κλπ !

Φιλεύθερος 17/01/2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na kaneis kanena simfono simviosis me ton Anef_ Wriwn.Mpas kai dei aftos o topos kalyteres meres ..

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Ανώνυμε, σίουρα το σύμφωνο συμβίωσης εκφράζει με παραπάνω που οποιαδήποτε άλλη "ρύθμισην". Όϊ όμως με το Φούλλληηηη, που η ποινή του εν κομμένη!

Τωρά αν θα δει τούτος ο τόπος καλλύττερες μέρες με ένα δικό μου σύμφωνο συμβίωσης, εν πολλά μεγάλη κουβέντα!:) Γενικώς, με τα σύμφωνα συμβίωσης σίουρα μπαίνει μια πετρούα για οικοδόμηση ισοτιμίας τζιαι κοινωνικής δικαιοσύνης.

Ανώνυμος είπε...

telika tha mou lisis tin aporia? o Anef_Oriwn .einai gay antras i gay kopella? giati pragmatika endiaferome gia afton . maresi tou xioumor pou exei .kai an ksereis episis mporeis na mou peis apo pou einai? efxaristw poly.

Πρωμηθέας είπε...

Εγό άκουσα ώτι εν που τα Τριβίλλουρα!!! Γιαυτό προσεχαι αν παης κατα το χορκόν του!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ανώνυμε, μα εν νεν εσού που ελάλες ότι «ήρτεν εις το χωρκόν σας ξυπόλυτος και ρακένδυτος, εδώκετε του γεναίκα (μιαν άσχημη είπες) τζιαι εκάμαμεν τον άδρωπον»;

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Ανώνυμε και Πρωμηθέα, εν θα σβήσω τα σχόλιά τούτην τη φορά. Εν λυπηρόν να θωρεί κάποιος τέθκοιαν συμπεριφορά για έναν θέμα που αφορά τες ζωές σιηλλίαων ανθρώπων. Τζιείνοι σίουρα, εν το βρίσκουν αστείο.

Όποιος "ενδιαφέρεται" για τον Άνευφ, μπορεί να απευθυνθεί στον ίδιο. "Προξένια" εν μου περνά να κάμνω - αθρώποι ώριμοι τζιαι ισορροπιμένοι καταφέρνουν τα τζιαι βρίσκουν τα μόνοι τους χωρίς βασταρκές.

Παρακαλώ, μεν συνεχίσετε με τούτον τον τρόπο. Αν έσιετε κάτι ουσιαστικόν να πείτε, πέ τε το. Αν έσιετε άποψην για το θέμα ακόμα τζιαι αντίθετην, ευχαρίστως να το συζητήσουμεν. Παναϋρκα, προσωπικά εν χρειάζουμε, εν τα έχω ανάγκη, εν τα σηκώννω τζιαι εν θα τα ανεκτώ. - Απλά τζιαι ξικούτσουλλα

Ανώνυμος είπε...

Για να σε σέβονται πρέπει να σεβαστείς και εσύ τούς άλλους αγαπητή μου. Γιαυτό πρόσεχε το πως εκφράζεσαι σε άλλα blogs για άλλα άτομα γιατί θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση. φιλικά Μαρία.

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Μαρία καλημερίζω σε τζιαι ευκαριστώ για την προτροπή (τούτο θεωρώ ότι ένει, ΄παρόλον που τζιείνον το "γιατί θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση" μπορεί να δκιαβαστεί τζιαι ως απειλητικόν) Αν ξαναδκιαβάσεις πιο πάνω ουτέ καν αναφέρεται η λέξη σεβασμός τζιαι ειδικόττερα προς εμέ. Εν πολλά συγκεριμμέα τα μπλογκ που δκιαβάζω τζιαι ακόμα πιο επιλεκτικά σε ποιους τζιαι γιατί βάλλω το οποιοδήποτε σχόλιο.

Θεωρώ ότι εν έγραψα προσβλητικό σχόλιο ή σχόλιο που να θεωρεί τζιείνος/η που το έγραψα αφού έτσι ανατροφοδότησην εν έχει τζιαι προφανώς ούτε το οποιοδήποτε άτομο έσιει το μπλογκ αφού εν αθθυμούμαι να εδιαγράφηκε.

Τα πιο πάνω σχόλια δεν αναφέρουνται καν σε μένα, αλλά αφορούν τρίτο - έτσι διευκρινηστικά

Τζιαι όσο για το θέμα σεβασμού που θίγεις, εν πολλά μεγάλο τζιαι ειδικόττερα μες τα μπλογκς που εν ηξέρουμεν ούτε με ποιους μιλούμεν τζιαι έχουμεν να κάμουμεν, ούτε τζιαι τον αυτοσεβασμόν που διαθέτουν οι ίδιοι/ ίδιες ούτε τζιαι τζιείνοι για μας, αφού εν θωρούμε μες τα μμάθκια ο ένας τον άλλο για να καταλάβουμε την ειλικρίνειαν τζιαι σοβαρότηταν κάποιου/ ας.

Που την άλλην, αν κάμνω παραϋρκα με κάποιους μπόγκερ με τους οποίους αναπτύχθηκεν οικειότητα, εν αφορά κανέναν άλλον παρά τους εμπλεκόμενους.

Για μέναν τα πράματα στη ζωή εν πολλά απλά. Εν ηχρειάζεται να τα τραβώ που τα πόδκια για να δημιουργώ καταστάσεις τζιει που εν υπάρχουν, ούτε για να 'χω ανεμόμυλους να τζυνηώ.

Disdaimona είπε...

εμπηκες τζαι εσύ στο κλαμπ βλέπω...

εν συντεταγμένα τα κοπέλλια.

εγώ εχω τζαι ειδικό φάιλ που βάλλω τα υβριστικά σχόλια που δεν δημοσιεύω τζαι τις διευθύνσεις από τα οποία ερχονται...

τα στυλάκι εν το ίδιο: παίζουμεν πελλον, αντιγραφουμε νικ αριστερών, τζαι απειλούμεν ρίχνοντας σπόντες για την προσωπική ζωή του άλλου.

κατα τα λοιπά ειμαστεν εμείς οι "σταλινικοί" που φακελώνουν.

προκειται για άτομα με σοβαρά ψυχοπαθολογικά προβλήματα, κυρίως σεξουαλικά. συνήθως Γριβικοί.