Σελίδες

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Τρίζουν τα κόκκαλά τους

Εν επρογραμμάτιζα να γράψω τίποτε σήμερα. Εκαλύψαν με πλήρως  ο Μάριος, ο Νέος, ο Φούλλληηης, ο Μιχάλης. Έν έχω βιώματα που τζιείν' την περίοδο- γεννημένη τζι' αγέννητη ήμουν. Οι μνήμες εν άλλος γονιδιακές, οικογενειακές τζιαι συλλογικές τζιαι οι εικόνες που εδημιουργηθήκαν με τα χρόνια έν' νναιν "δικές" μου - εγινήκαν όμως.

Καθώς εδούλευκα τζιαι τ' αθρωπούδκια εμάχουντα να βάλουν τα δικά τους για να παρακολουθήσουν - αφού ο ήλιος έξω κάφκει πέτρες τζιαι εν εμπορήαν ακόμα να παίξουν - ακούω στο παρεπιπτόντως τες 'δηλώσεις' του Ττόμυ τζιαι βρίσκουμαι στα πρόθυρα υστερίας που το τίποτε. Αν αντρέπεται καθόλου τούτος.

"τέλεσε τέλεσε τρισάγιο και στους τάφους των καταδρομέων, οι οποίοι είχαν επιτεθεί κατά του Προεδρικού Μεγάρου. «Έμεις σεβόμαστε τον άνθρωπο και ως Εκκλησία είμαστε υποχρεωμένοι οσάκις μας καλούν να προσευχόμαστε για τις ψυχές αυτών που έχουν φύγει», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος. Ο Θεός, κατέληξε ο κ. Χρυσόστομος, είναι Εκείνος «που θα τους κατατάξει εκεί που πρέπει». (Που το Κέρδος, τζιαι καθόλου, μα καθόλου τυχαία η επιλογή)

Τζιαι εν τον εκάνεν τούτο εσυνέχισέν το: εκάλεσεν για σεβασμόν τζιαι να μεν του κάμνουν μαθήματα πατριωτισμού, λέει. Μα είσαι σοβαρός ρεεεεεε;;!!! Τρίζουν τα κόκκαλα των δολοφονηθέντων - γιατί περί αυτού πρόκειται έστω τζι' εσύ τζιαι η συνοπαρτζιά σου προσπαθούν ακόμα να πείσουν ότι εν κάτι άλλον που εσυνέβην. Εν αντρέπεσαι καθόλου;! Τζι' αν κοπιάσει κανένας τζιαι έστω τζιαι μιαν κουβέντα για να σεβαστό το ράσον του, όπου τζιαι ν'αν εννά πετακτώ πάνω του. Το σούργελλο που επειδή φορεί ένα ράσο τζι' έναν καλυμάφχι, τζιαι γλύφουν τον που πανόσκατο για τούτα εννά τύχει τζιαι σεβασμού! Για ούλλα τ' άλλα κάμνει μαθήματα σεβασμού τζιαι δικαιοσύνης, τωρά;

Ούστττττττττττ ρε, ούσσσσσττττττττττττττ! Τζιαι πέρκι που τα τωρά τζιαι για το υπόλοιπον της ζωής σου, στοισιώννου σε τζιαι μέραν τζιαι νύκταν, ούλλοι αδικοχαμένοι τούν'  του κόσμου, να μεν σε αήκουν σε ησυχίαν με για ύπνο με για φαίν με για λειτουργία τζιαι κυρίως για δηλώσεις!!! Τζιαι πέρκι ένας που τούτους ούλλους τους αδικοχαμένους κρεμμάσει σου στο λαιμόν μιαν ταπέλλα που να λαλεί "είμαι αντροπή για την αθρωπότητα, τζι' η απόλυτη βλασφημία για το θεόν μου".Αν έσιει κόλαση, τζιειμέσα να κρούζει τζιαι ζωντανός τζιαι πεθαμμένος, ούλλην την αιωνιότηταν. Πέρκι τζιαι ππέσει κανένας μετεωρίτης πας τζιαι την κκελλέ του σιοίρου πο' σιεις, τζι' αντί να θαφτείς δημοσία δαπάνη, να σου φτύννουν τζιαι ζωντανοί τζιαι νεκροί ως τι να θαφτείς που το φτύμμαν!


 

5 σχόλια:

Disdaimona είπε...

καταφερνεις τα με τες καταρες α;...:)

Anef_Oriwn είπε...

Παρ’ όλο που τούτα που γράφεις εκπηγάζουν που μιαν τραγικότητα μεγάλη [τζιαι ξέρουμεν τζι’ οι θκυο το γιατί] δεν απόφυγα να μην χαμογελάσω με τις «κατάρες» [που λαλεί τζι’ η DIS], εν τούτοις δεν απόφυγα να χαμογελάσω με το πέρας του διαβάσματος του συγγράμματος ΣΟΥ! Προφανώς γιατί αυτά που γράφεις αποτελούν απότοκο αυτής της τραγικότητας και βγαίνουν αυθόρμητα. Πότε επιτέλους κάποιος θα πει «ασσιχτίρ» στον λεγόμενο Αρχιεπίσκοπο και αν τον εξαποστείλει στα αζήτητα;

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Αγαπητά μου παιδιά καλημέρα σας.

Την ευλογίαν μου!

Εν λαλείται καλλύττερα που εμάγγωσεν το DVD των μωρών πριν να ξεκινήσω τες χοντράδες! Εν το εχώνεψα - το στομάσιην μου εγίνη πέτρα τζιαι που το πρίξιμον αλλόν λλίον εννά φτάσω τες διαστάσεις του.

Δεις ο προηγούμενος που έφαεν κατάρες εδώ τζιαι πέντε χρόνια γυρεύκει ήντα μπου πάει λάθος μαζίν του

Φούλλληηη μου δαμέ μιλούμεν για κατάρες. Όϊ για ευτζιές. Όπως είπεν τζιαι ο ίδιος "φαίνεται ότι αρκετοί, που νομίζουν ότι εκπροσωπούν τον λαό". Ήταν έστω μια έμμεση αναγνώριση του στάτους του. Γενικά τωρά που θωρώ τη δήλωση ήταν καθαρή προβολή π.χ. "αν δεν μάθομε να σεβόμεθα τις αρχές", "δεν τους πέφτει λόγος" κλπ
Έν έσιει κανέναν ψυχολόγο να του κάμει το προφίλ του; Αν ηξέρει κανένας την ώρα τζιαι τόπο γέννησης του πασάρετέ τα ποδά, τουλάχιστον να φκάλουμεν το αστρολογικόν του χάρτη να επιβεβαιώσουμεν ήντα μπου πάει λάθος

Ελάλε μου η γιαγιά μου (τζιείνη ήταν αγία, ότι τούτος) να μεν 'τιμάζω' (=καταρκούμαι) άμαν νιώθω τζιαι ξέρω ότι αδικήθηκαν, γιατί η ψυσιή του τιμασμένου εν θα βρίσκει παμό/ νεπαμό. Όσον υπεράνω τζιαι να'ν το πλάσμα κάποιους τρώει τους να μεν ηβρίσκουν νεπαμό.

Μάριος είπε...

Εθκιέβασα το ποστ σου τζι εψές, τζιαι που τα νεύρα έπρεπεν να το κλείσω. Εν τους αντέχω πιον. Τελικά εν έχουμεν υπόθεσην. Φταίμεν εμείς που εν τους εκάτσαμεν ούλλους φυλακήν τότες, τωρά φκαίννουν χωρίς ίχνος αντροπής, τζιαι δεν μπορούμεν να τους πούμεν τίποτε. Τα νεύρα μου.

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Πρόσθεσ' τον στη λίστα σου Μάριε μου. Ένα συμπέρασμα φκάλλω που τούτον ούλλον το μπάχαλον τελευταίως. Εδημιουργηθήκαν οι προϋποθέσεις για να βκουν τόσα πολλά στη φόρα που εν τα προλαβαίννουμεν. Το κοπέλλιν Τ εν ένα που τούτα. Σε χρόνο "μηδέν" εβρέθην η ευκαιρία να δημοσιοποιηθούν τόσες περιπτώσεις διαπλοκής τζιαι σύγκρουσης συμφερόντων - με ούλλα τα παρελκόμενα - που για 10ετίες εβρίσκουνταν στη σιωπή. Έτσι τζιαι το θέμαν των δολοφονηθέντων - γιάλι άλι έρκεται τζιαι τούτου η ώρα του. Εν γι' αυτόν που ξεκινούν να φαίνουνται οι αντιστάσεις.