Σελίδες

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Τι ωραία,τι καλά, τα όμορφα μνημόνια!

Τι είδαν μόλις τωρά τα μπιρμπιλλοτά μου μματούδκια που όσον τζι' επρολάβαν να αννοίξουν εγουρλώσαν ασυνήθιστα; Κουίζ; Όϊ καθόλου!

Μα τη δημοσκόπησην της Σημερινής!!!!!


Τζι’ όμως νναι θωρώ ό,τι ακριβώς θωρώ!!!

«Θετικά αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι το εγχείρημα σε σχέση με τη βελτίωση της κατάστασης της οικονομίας με την ένταξη μας στο μηχανισμό στήριξης, παρόλες τις επιπτώσεις που θα έχει στα οικονομικά τους».

Ετελιώσεν! Ψεκάζουν μας, ποτίζουν μας, μαστουρώννου μας! Εν γίνεται διαφορετικά!

Ρε κουμπάρε, γίνεται να πιάννεις 1000 ευρώ τζιαι να γίνεσαι ευτυχισμένος/ η επειδή εννά σου κόψουν κάποιοι τρίτοι το 20% του μισθού σου για να πιερώσουν τες μ@λ@κι@ς των τραπεζών τζιαι των αισχροκερδών που έτσι τζι’ αλλιώς πιερώννεις για το δάνειον του σπιθκιού!!  Ε τζιαι το δάνειο, ήνταλως εννά το πιερώννεις για να σου μείνει το σπίτιν αφού η δόση εν 1200 ευρώ, τζιαι τους λοαρκασμούς πιερώννεις τους που το όβερντραφτ της κάρτας την οποίαν έτσι τζι’ αλλιώς εννά πεθάνεις τζιαι εν θα ξοφλήσεις;!

Ερώτηση: «Πιστεύεται ότι η ένταξη στο μηχανισμό στήριξης θα έχει θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις στα οικονομικά της οικογένειας»; Πολλά ωραία! Έσιει περίπτωση να έσιει τζιαι θετικές επιπτώσεις ας πούμεν. Ε, νναι φυσικά. Αντί να παέννεις εις τον μπακάλλην  για ψούμνισμαν, εννά έρκεται το ΕΛΑΜ με κατοίκον παράδοση τζιαι χωρίς καμιάν, μα καμιάν υποχρέωσην! Έεερκεται! Τζιαι έναν κύμμα σιόρ!
Ερώτηση: «Πιστεύεται ότι η ένταξη στο μηχανισμό στήριξης θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομία» - Ήντα ήταν να εμπόριεν να έσιει οποιουδήποτε άλλου είδους αντίκτυπον, εκτός που θετικό;! Άδε ήντα θετικόν αντίκτυπον έσιει στην Ελλάδα τζιαι την Ισπανία! Εν επειδή έσιει θετικόν αντίκτυπον τζι’ εν μες τες στράτες. Τόση θετικότηταν τζιαι ευτυχία ήνταλως να την κλειδαμπαρώσεις σε μια καμαρούλλα μια σταλιά δύο  επί τρία! Γιατί αν η καμαρούλλα εξελιχτεί σε ωκέλλαν των 400 τετραγωνικών τζιαι μισού εκατομμυρίου, εννά έρτει το Τμήμαν Εσωτερικών Προσόδων να τη φορολογήσει. Ήντα μπου να πει τζιαι η καημένη η Αναστασία τζιαι η καημένη η Μαρία, αλλά τζιαι ο Νικολάκης που τα δωμάτια για τα παιχνίδκια των μωρών εν τόσα τζιαι θέλουν  μοτορού με GPS για να έβρουν τη στράτα στην τουαλέτταν, άμαν θέλουν να παν να κατουρήσουν

Ερώτηση: «Ποιος πιστεύεται ευθύνεται περισσότερο για την κατάσταση της οικονομίας σήμερα και την ένταξή μας στο μηχανισμό στήριξης;»  Δαμέ, έδωκε ρέστα! «η συντριπτική πλειοψηφία, δηλαδή το  60,4% αποδίδει την ευθύνη για την κατάσταση στην Κυβέρνηση». Οι τράπεζες ακολουθούν δεύτερες τζιαι καταϊδρωμένες με 19.5%. Εεεε, αφού εννά δημιουργηθεί ένας κόσμος καλλύττερος τζιαι πιο δίκαιος τζιαι ούλλα εννά ροζ τζιαι όμορφα με το μηχανισμό τζιαι εννά έσιει τζιαι θετικόν αντίκτυπο στην οικονομία, τζιαι για τούτον ευθύνεται η κυβέρνηση όπως λαλεί «η συντριπτική πλειοψηφία» γιατί εν πάτε ούλλοι πόξω που το προεδρικόν τωρά, να παρακαλείτε το Χριστόφκια να μείνει στην εξουσία; Ήντα καταδέχεστε να χαραμίσετε τέθκοιαν προοπτικήν ανάπτυξης με αλλαγήν κυβέρνησης.

Τζιαι έρκεται τζιαι το επιστέγασμαν: «Πόσο αισιόδοξοι είστε για ότι μετά τις προεδρικές εκλογές οι οικονομία θα ανακάμψει». Δαμέ αξίζει να τεθούν οι ακριβείς απαντήσεις.

-          Το 44,2% καθόλου αισιόδοξοι

-          Το 17,7% πολλά λλίον (φαντάζουμαι αισιόδοξοι)

-          Το 19.7% λλίον (πάλε φαντάζουμαι αισιόδοξοι)

-          Το 10,5% πολλά αισιόδοξοι

-          Το 2,9% πάρα πολλά αισιόδοξοι (αλόπως εν το σόϊ μου τούτοι!)

Μα γιατί;!!! Αφού εν πολλά ωραίον το μνημόνιο!!! Σιήσσιην, που λαλούσιν, γιατί τόση μιζέρια τζιαι απαισιοδοξία;! Εξάλλου, αφού εν η κυβέρνηση τούτη που φταίει, άμαν αλλάξει πιθανώς, σημαίνει ότι εννά γινούν ούλλα καλλύττερα!!!
Καταλάβετε ότι οι απαντήσεις σας εν κατευθυνόμενες που τες ερωτήσεις τζιαι τον τρόπο που εν διατυπωμένες; Καταλάβετε ότι με τες απαντήσεις σας φάσκετε τζιαι αντιφάσκετε; Καταλάβετε ότι το μόνο που καταδεικνύεται εν ότι το κουτόχορτον καταπίννετε το αμάσητον;

Ε, άμαν πάω στην επόμενη ερώτησην καταλάβω καλλύττερα: «Ποιος από τους υποψηφίους για την Προεδρία είναι πιο κοντά στις θέσεις σας όσο αφορά το Κυπριακό» (τα ελληνικά τζιείνου που έγραψε τούντην ερώτηση σιείζουν πάντως!) Τζιαι η απάντηση: 30,5% κανένας! Αλόπως εν ούλλοι του occupy που ερωτηθήκαν! Ο Νίκος Αναστασιάδης με 30,2% έρκεται δεύτερος – φυσικά εν τζιαι υπάρχει επεξήγηση για ποιες θέσεις του για να μεν προκληθεί σύγχιση.

Τζιαι πιο κοντά στες θέσεις των ερωτηθέντων για την οικονομία βρίσκεται ο ..................... Νίκος Αναστασιάδηςςςςςςςςςςςςς!!!! Με ποσοστό 34,3%!!! Άμπα τζιαι εν τον Αβέρωφ που εθέλετε να πείτε, αλλά επειδή εν ήταν μες τες επιλογές εσυγχιστήκετε;

Τζιαι με την παρουσίαση της δημοσκόπησης στες ειδήσεις του Σίγμα, ο Παναγόπουλος εκφράζει την ανησυχίαν του γιατί «το αρνητικό κλίμα που επικρατεί .. θα επηρεάσει τη ζήτηση και την κατανάλωση γενικότερα». Αποκλείεται να ειπώθηκεν έτσι σχόλιο για την έρευνα την πιο πάνω! Αφού εν ούλλα όμορφα, έρκεται το μνημόνιο, έρκεται  ο Αναστασιάδης, επικρατούν οι θέσεις του τελευταίου στο Κυπριακόν, καμιού η ζωή εν θα επηρεαστεί αρνητικά, ήνταλως τζιαι μιλά ο Παναγόπουλος για αρνητικό κλίμα; Τζιαι αρέσκει μου πολλά που εν το κλίμα που εννά επηρεάσει τη ζήτηση τζιαι την κατανάλωση. Το βέρικον οξά;;

Όπου τζι’ αν πάω ο ρότσος με πληγώννει. Γενικόττερα, οι δημοσκοπήσεις του. Ειδικόττερα, η ανάλυση τζιαι η συσχέτιση των απαντήσεων των δημοσκοπήσεων.

Α, τωρά που αθθυμήθηκα, για ήντα δείγμα μιλούμεν τζιαι ήντα προφίλ έσιει;

2 σχόλια:

zep είπε...

Εν μαειρεμενες οι δημοσκοπησεις τους.

Καλα ειπαμεν οτι ο κοσμος εν ηλιθιος αλλα τουτοι επαρακαμαν το.

Μεινε με το αισιόδοξο (αν εισαι μαζι μας ακομα :D) τζιαι αηστους τουτους.

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Ζεπ, η αισιοδοξία εν όπως το χρώμαν του δέρματος - Σιύλλο πλύννεις, σιύλλο λούσεις, αισιοδοξία βρωμεί! :)

Τα γερήμα, μόνον επαρακάμαν το;! Εν τέλεια περιπαίξιμο! Που Δευτέρας, ξεκινώ να κάμνω τέθκοιες δημοσκοπήσεις τζιαι να τες ποστάρω - τζιαμέ να δεις αισιοδοξίαν!

Άτε αρκέφκουμεν που τα τωρά καλλύττερα. Είμαστεν ήδη δκυο! :) Πολλά αντιπροσωπευτικό δείγμαν τζιαι εντελώς αμερόληπτον! :)