Σελίδες

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Εκατάλαβα να λαλείς!

Έρογλου:Αν δεν εξευρεθεί συμφωνία στο Κυπριακό, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες αναβάθμισης του ψευδοκράτους

EROGLOUΑν δεν εξευρεθεί συμφωνία στο Κυπριακό, τότε θα συνεχιστούν οι προσπάθειες αναβάθμισης του ψευδοκράτους, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Ερογλου κατά τη διάρκεια συνάντησης με το λεγόμενο συμβούλιο εθνικής ύπαρξης.

    Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ερογλου υποστήριξε ότι η τουρκική πλευρά βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με καλή θέληση, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να πει «κατά πόσο η ε/κ πλευρά έχει την ίδια θέληση».

    Σύμφωνα με τον κ. Ερογλου, η ε/κ πλευρά επιθυμεί να παρατείνει τη διαδικασία ως το 2013 σημειώνοντας ότι γίνεται προσπάθεια για συμφωνία, με την οποία οι Τ/κ θα διατηρήσουν την τιμή τους και θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές.

2 σχόλια:

zep είπε...

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2137793

Τη διαμαρτυρία του για την έναρξη του β' γύρου αδειοδότησης στην κυπριακή ΑΟΖ, εκφράζει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, υποστηρίζοντας ότι τα οικόπεδα του νέου γύρου παραβιάζουν την υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας. Η Αγκυρα προτείνει τη διεξαγωγή συνάντησης υπό την αιγίδα του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, με αποκλειστικό αντικείμενο το θέμα των υδρογονανθράκων, απειλώντας ταυτόχρονα με αύξηση της έντασης στην περιοχή σε περίπτωση που συνεχιστούν «οι μονομερείς ενέργειες των Ελληνοκυπρίων».

Θελουν συναντηση οι Τουρκοι με τζινους που δεν αναγνωριζουν. Ινταλος αλλασουν οι τζιαιροι.

Οι Τουρκοι εζυγισαν προ πολλου τα υπερ τζιαι τα κατα της λυσης τζιαι της μη λυσης. Θωρουν οτι οι μεθοδευσεις τους να κλεισουν το Κυπριακο με διεθνη διασκεψη δεν προχωρουν. Εβαλε τους στην γωνια ο Χριστοφκιας. Αδιεξοδο με την ευθυνη πανω τους σημαινει οτι μεινισκουν στασιμοι τζιαι στα περι αναβαθμισης του ψευδοκρατους τζιαι στα του φ.α. τζιαι στα της ενταξης στην ΕΕ. Τζιαι οτι η αναγνωρισμενη Κυπρος συνεχιζει κανονικα την πορεια της.

Εφοσον δεν καμει κανενα λαθος ο Χριστοφιας (που δεν θα καμει) η λυση εννα ερτει κανονικα στην ημερομηνια της.

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Τζιαι γιω "θωρώ" την να έρκεται κανονικά Ζεπ. Ώρες ώρες για να πω την αλήθκειαν αποθαρρύννουμαι τζιαι νομίζω πως ότι θέλω θωρώ. Που την άλλη εν πολλύν το καρκασιαλλίκκιν για να μεν έσιει τίποτε. Much ado about nothing? Εν γίνεται!