Σελίδες

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ε καλό!

Χαιρετούμε τους πολίτες του κόσμου,
Έχει πέσει στην αντίληψή μας ότι η ισραηλινή κυβέρνηση αγνοεί τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις σχετικά με την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κλείνοντας το διαδίκτυο και κακομεταχειρίζεται τους ίδιους τους πολίτες της και από τις γειτονικές της χώρες.
Ο Νο

έμβριος του 2012 θα είναι ο μήνας που θα θυμόμαστε τις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις και τις δυνάμεις ασφάλειας στο Διαδίκτυο. Θα χτυπήσουμε οποιαδήποτε και όλες τις ιστοσελίδες που διαπιστώνουμε ότι είναι σε ισραηλινό Κυβερνοχώρο σε αντίποινα για την κακομεταχείριση των ανθρώπων στη Γάζα και άλλες περιοχές. Οι Anonymous έχουν στρέψει την προσοχή τους σε σας, και έχετε προειδοποιηθεί για τις προθέσεις μας να πάρουμε τον έλεγχο του κυβερνοχώρου σας σύμφωνα με τις βασικές ανθρώπινες αρχές της ελευθερίας του λόγου και το δικαίωμα των ανθρώπων στην ζωή. Από τις 9:00 π.μ (Pacific Standard Time) ο αριθμός των Ισραηλινών ιστοσελίδων που δέχονται επίθεση, ξεπερνά τις 10.000.

Η συνέχιση των επιθέσεων σας κατά του λαού της Γάζας, θα αντιμετωπίζεται σαν επίθεση στην κολεκτίβα των Anonymous.
Προειδοποιούμε την κυβέρνηση του Ισραήλ, πως είναι προς το συμφέρον της να σταματήσει οποιαδήποτε περαιτέρω στρατιωτική δράση καθώς οι συνέπειες θα γίνονται χειρότερες κάθε ώρα που περνά.

Αυτό είναι ένα μήνυμα από τους Anonymous ολόκληρου του πλανήτη. Επαναλαμβάνουμε πως κάθε επιπλέον θάνατος άμαχου πολίτη θα θεωρείτε προσωπική επίθεση και θα αντιμετωπίζετε άμεσα και χωρίς προειδοποίηση. Οι καρδιές μας είναι με τις γυναίκες, τα παιδιά και τις οικογένειες που υποφέρουν αυτή τη στιγμή στην Γάζα, ως άμεσο αποτέλεσμα της ισραηλινής κατάχρησης του στρατού.
Οι Anonymous καλούμε τα αδέρφια μας σε όλο τον πλανήτη να διαμαρτυρηθούν κατά τις ισραηλινής κυβέρνησης και όλων των εχθρικών δυνάμεων. Τώρα είναι η ώρα για τους Anonymous να βοηθήσουν τους ανθρώπους που υποφέρουν. Θα σταθούμε δίπλα σε εκείνους που δεν έχουν την δυνατότητα να αμυνθούν.

Οι Anonymous ήδη παρεμβαίνουν σε Κυβερνητικά Ισραηλινά sites και τις επόμενες ώρες θα είμαστε σε θέση να τερματίσουμε την πρόσβαση του Ισραήλ σε οποιοδήποτε χώρο στο Ιντερνετ.

Προς την κυβέρνηση του Ισραήλ,
Οι Anonymous αγνοούν τους εκφοβισμού σας, και τώρα θα δούμε το αποτέλεσμα των ενεργειών σας. Ο Κυβερνοπόλεμος έχει κηρυχθεί στο χώρο του Ισραήλ και θα δείτε ακριβώς τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Ισραήλ, ο άγγελος του θανάτου έχει κληθεί στον κυβερνοχώρο σας.
#FreeGaza
We are Anonymous. We are legion. Expect us and Respect us.
Anonymous is for Freedom

 

 

 

 

 





2 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

to γκρίζο πας το απαλό καφετί δεν θκιαβάζεται πάνω στη δική μου οθόνη με αποτέλεσμα να χάννω μερικές γραμμές που κάθε κείμενο τζιειαμαί που εν πιο σκούρο το φόντο.

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Φέκκιου! :) Καλημέρα